@Leviathan Bana da geldi Balıkesir'e
Regardless tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
-
@Econumist İletişim adresinize gönderiyorlar kargoyla
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@ddguy Valla hocam haklı olabilirsin ama insan her ihtimali düşünüyor işte bu sene ilan gelmedi 90+ arkadaşlarımız güya yönelmiş olabilirler diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar 85.9 ile İzmir istiyorum lakin 90-91-94 alıp İzmir için başvuracak arkadaşlar başka bir başlıkta yazmışlar. Sizce benim puanıma gelmeme ihtimali var mı yani daha yüksek kapatır mı ,riskli midir?
Regardless tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Tarım Kredi Kooperatifleri İİBF Mezunu Kooperatif Görevlisi Alım İlanı
Müfettiş yardımcılığı puan türünü bilmeden nasıl başvuru yapılacak anlamadım
-
RE: İZMİR GUY
Son ana kadar İzmir yazmayı düşünüp son anda Ankara yazma kararı aldım. İzmir'in ilçelerini istemedim ya ilçe gelirse diye riske edemedim gerçi ilçeye alınacak sayı az ama yine de cesaret edemedim.Zaten Ankara-İzmir arası kararsızdım nihayete ermiş oldu.Hayırlısı olsun...
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@wesley10 Hayır tabii ki niçin öyle bir niyetim olsun? Sgk müfettiş yardımcılığı ve sgk uzman yardımcılığı sınavlarının açıklanma sürecini baz alarak konuştum.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
28 nisana kadar açıklanma ihtimalini çok düşük bulsam da yine de umarım yaptığımız twitter etkinlikleri işe yarar ve haksız çıkarım
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
Bankacılık uzman yardımcılığı soruları nasıldı arkadaşlar önceki yıllara kıyasla, kaç katı mülakata çağırılacak ?
-
@Econumist İletişim adresinize gönderiyorlar kargoyla
-
@Leviathan Bana da geldi Balıkesir'e
-
@ddguy Valla hocam haklı olabilirsin ama insan her ihtimali düşünüyor işte bu sene ilan gelmedi 90+ arkadaşlarımız güya yönelmiş olabilirler diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar 85.9 ile İzmir istiyorum lakin 90-91-94 alıp İzmir için başvuracak arkadaşlar başka bir başlıkta yazmışlar. Sizce benim puanıma gelmeme ihtimali var mı yani daha yüksek kapatır mı ,riskli midir?
-
91,2 ile ben de başvurdum.Hayırlısı olsun herkese...