Hayırlı cumalar arkadaslar. Bugun çakralarımızı acıp pozitif enerjimizi mulakat sonuclarına yoğunlastıralım .
Antonio00 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Kpss basvuru süresi uzamaz ise sonuclar bugun acıklanabilir çünkü kaybedecek 300 kişi basvuru süresi bittikten sonra açıklanması halinde büyük mağduriyet yaşar. Ben sonuçları bugun bekliyorum .
-
@Kaydı-Silinmiş evet bugun acıklanacağını düşünüyorum.
-
Hayda beni ikna et diyorlar bir de arkadaslar inanmayın istemiyosanız acıklancak diyor arkadas acıklanmazsa birgün daha eksilmiş olur ne değişecek.
Antonio00 tarafından gönderilen son iletiler
-
Hayda beni ikna et diyorlar bir de arkadaslar inanmayın istemiyosanız acıklancak diyor arkadas acıklanmazsa birgün daha eksilmiş olur ne değişecek.
-
Bugun gelirse tadından yenmez yoksa haftaya kesin. Referandum sonrası diyenler hayal görüyor itibar etmeyiniz.
-
Hayırlı cumalar arkadaslar. Bugun çakralarımızı acıp pozitif enerjimizi mulakat sonuclarına yoğunlastıralım .
-
Arkadaslar aman hakkınıza girmeyim benım kendi çıkarımım bu lutfen moda girmeyin.
-
@Kaydı-Silinmiş evet bugun acıklanacağını düşünüyorum.
-
Mülakatla ilgili bir çalışma yok söylemi tamamen yanlış bir bilgidir. Mülakatlardan çok önce guvenlık sorusturmalarına baslandı en son mit raporu muhtemelen sunuldu.Şu an ülkemizdeki kaymakam açığı sayısını bir arastırıb derim ki yakın zamanda bir sınav daha gelme ihtimali var. Kalbinizi ferah tutun kendi çıkarımınızı kendiniz yapın acıklanması için nedenlerle açıklanmasını gecıktırebılcek nedenleri terazinize koyun kararı verin benim terazım bugunde duruyor.
-
Kpss basvuru süresi uzamaz ise sonuclar bugun acıklanabilir çünkü kaybedecek 300 kişi basvuru süresi bittikten sonra açıklanması halinde büyük mağduriyet yaşar. Ben sonuçları bugun bekliyorum .
-
Mit raporu gelmeden nihai liste oluşturulmaz.
-
Yozgatı +1 yapalım ki bu sayı en az 10-15 i bulur.