merhaba arkadaşlar ben geçen sene murakıplığa girmiştim. hukuk, iktisat ve maliye diğer kurum yazılı sınavlarından çok da farklı değil( iktisatta 1 soru biraz farklı olabiliyor tabi :)) muhasebe için şöyle söyleyeyim monografi için eğer o meşhur 2 kitaptan birisini bitirdi iseniz altından kalkarsınız diye inanıyorum. beni soracak olursanız hesap makinesi getirmediğim için masamdaki kağıtlar bakkal defteri gibi oldu nihayetinde dönem sonu fark da çok fazla çıkınca ve bu müsvetteyi sınav kağıdına geçirmek için 15 dakikam kalınca boş kağıt verip çıktım.
şu kalan sürede monografiye biraz ağırlık verirseniz başarılı olabilirsiniz..
bol şans herkese..
Kingsman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@Antimülakat teşekkür ederim hocam
Kingsman tarafından gönderilen son iletiler
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
merhaba arkadaşlar ben geçen sene murakıplığa girmiştim. hukuk, iktisat ve maliye diğer kurum yazılı sınavlarından çok da farklı değil( iktisatta 1 soru biraz farklı olabiliyor tabi :)) muhasebe için şöyle söyleyeyim monografi için eğer o meşhur 2 kitaptan birisini bitirdi iseniz altından kalkarsınız diye inanıyorum. beni soracak olursanız hesap makinesi getirmediğim için masamdaki kağıtlar bakkal defteri gibi oldu nihayetinde dönem sonu fark da çok fazla çıkınca ve bu müsvetteyi sınav kağıdına geçirmek için 15 dakikam kalınca boş kağıt verip çıktım.
şu kalan sürede monografiye biraz ağırlık verirseniz başarılı olabilirsiniz..
bol şans herkese.. -
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.sizlere bir şey danışmak istiyorum. gümrük, sgk açıklansın diye beklerken( beklemenin ne kadar zor olduğunu iyi bilenlerdenim 2 sene oldu) düz memurluğu kazandım. diğerleri muhtemelen referandumdan sonra ancak açıklanır diye tahmin ediyorum. kurumlar arası geçişler nasıl olur, ola ki kazanırsam diğer yerlere geçmem de önüme engel çıkarırlar mı?
bilgilendirirseniz sevinirim,
iyi nöbetler..