@kml inş birader yoksa çalıştıgımız sınavda emeklerimizde zai olacak sağolasın cevabın için
bsquare
@bsquare
bsquare tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
bsquare tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Yüksek Lisans ve Doktora İlanları
avrupa birliği tezsiz yüksek lisans ile ilgili ilan var istanbul üniversitesinin sitesinde ama tarih ve başvuru için nasıl bir yol izleneceği bilgisi yok nasıl nereden öğreneceğiz
-
RE: mayısta üniversite sonrası yaptırılan tecilim sona eriyor YL başvuru dönemini kaçırdım ne yapmam gerekiyor
Cevaplar için Sagolun arkadaşlar ağustos celp dönemine denk geliyor ağustosa kadar bir program denk gelir diye umuyorum.asker kaçağı olmanız durumunda. Yl yapamıyorsunuz
-
mayısta üniversite sonrası yaptırılan tecilim sona eriyor YL başvuru dönemini kaçırdım ne yapmam gerekiyor
arkadaşlar bu konu benim için hayati önem taşıyor yeni evliyim memurum dünya kadar borcun altındayım ve yolun sonuna geldim gibi hissediyorum bu tarz birsey basına gelmiş olan veya bilen varsa yardımlarını bekliyorum
-
@kml inş birader yoksa çalıştıgımız sınavda emeklerimizde zai olacak sağolasın cevabın için
-
arkadaşlar uzaktan eğitim yüksek lisans askerlik tecilinde tezli tezsiz yüksek lisans gibi tecili uzatır mı?