Başka sınav sonucu bekliyorum şu an nasip olursa. Ama siteye her girdiğimde mutlaka guy sayfasına girer neler oluyor bakardım, dua ederdim. İlanı görünce resmen ağladım. Allah muvaffak etsin ya hepinizi. Alnının teri, bileğinin gücüyle hak eden herkese Rabbim nasip eylesin şu güzel günün hürmetine.. Gözünüz aydın dostlar, hayırlı olsun.
ümitvâr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Dökülüyoruz ya Rabbi, yetiş imdada... : )
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@magduriibfli kardeş şu ettiğin dua... sessiz izleyen beni dile getirdi. amin canı yürekten. ya benim güzel Rabbim buradaki birbirinden güzel insanların boynunu bükük bırakmayacak. Allah her birinizin her nerede zerre kadar iyiliği varsa onların ve şu en güzel günlerin hürmetine güldürsün yüzünüzü
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
evet, onca zaman sonra msb'den ses gelmesi beni çok şaşırttı. yani ben de arandım. listede olacak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. olmayanlara daha güzel kapılar açılmasını temenni ediyorum.
-
Ben kazanmışım çok şükür. Allah kazananlara hayırlı uğurlu eylesin, ihtiyacı olanlara tez vakitte daha güzelini nasip eylesin. Ama çalışma ortamıyla ilgili hiçbir fikrim yok. Bir bilgisi, duyumu olan varsa olumlu/olumsuz çok yardımcı olabilir.
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
@ParadoX bilgisayardan denedim açılıyor kardeş
-
RE: Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
İnsaf yahu, madem sadece bunu söylemek için arayacaklardı, biz defalarca arayıp bilgi kırıntısı isterken neredelerdi...
-
Burada da çok bekletirler mi acaba... Bir duyumu yahut tahmini olan?
-
bence soruşturma meselesi bitmiştir artık. avuç içi kadar insanız şurada ve neredeyse üç ay olacak. kaldı ki güvenlik soruşturması evrakları çok önceden teslim edildi. yani üç ay olacak olan ikinci seferde evrak teslim edenlerinki. ilk ilanda evrak teslim edenlerinki 3 ayı çoktan doldurmuştur. başka bir sebep var bence.
-
bir ben mi sabırsızlanıyorum yahu : ) yok mu bir haberi duyumu olan?
ümitvâr tarafından gönderilen son iletiler
-
burada bu sınavı kazanıp şu an atama bekleyen var mı?
-
@maliyeci1983 Ama çok ilginç geldi telefon olmaması, saatlerinin düzensiz olması falan
-
@maliyeci1983 Teşekkür ederim hocam, benimki savunma uzman yardımcılığı
-
Ben kazanmışım çok şükür. Allah kazananlara hayırlı uğurlu eylesin, ihtiyacı olanlara tez vakitte daha güzelini nasip eylesin. Ama çalışma ortamıyla ilgili hiçbir fikrim yok. Bir bilgisi, duyumu olan varsa olumlu/olumsuz çok yardımcı olabilir.
-
Arkadaslar günaydın. Bu kurum yahut işle ilgili bildiğiniz, duydugunuz bir seyler var mı? Avantaj dezavantaj, çalısma sartları vs.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bizimki saat akşam beşi geçerken açıklanmıştı. yani beşten sonra da umut var : ) hepinizin hakkında hayırlısı olsun.
-
evet, onca zaman sonra msb'den ses gelmesi beni çok şaşırttı. yani ben de arandım. listede olacak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. olmayanlara daha güzel kapılar açılmasını temenni ediyorum.
-
hala bu başlıkla ilgilenen varsa, kurumdan aldığım bilgiye göre soruşturmalar devam ediyormuş bilginize...
-
daha önce arayıp ulaşabilen oldu mu ? ben arıyorum devamlı meşgul çalıyor