Duyumlar güzel hocalar, site fevkalade olmuş, Allah Bahtınızı açık etsin, Tercihini Yap! ı geçen yıldan beri takip ediyorum, boşa attığınız, emek göstermeden yaptığınız hiç bir şey yok. Bu site de beklediğimin çok ötesinde olmuş emeğinize sağlık. HEP DESTEK, TAM DESTEK yanınızdayım. Bizi şu malumlardan kurtarın artık, ne aradığımızı bulabiliyoruz, ne bulduğumuzu konuşabiliyoruz, herkes laklak peşinde.
Üç Tarzı Siyaset
@Üç Tarzı Siyaset
Üç Tarzı Siyaset tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
İlan süper oldu, yabancı dil olanlara gündoğdu resmen. Diğer alımlar içinde bizlere umut oldu. Antimülakat ve Pareto hocam devamı gelecek diye gözümüz kulağımız Ty'de. Diğer hocalarımıza da saygılar, selamlar
-
RE: KPSS-B HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ Hakkında Her Şey (Nedir? Nasıl olunur? Görevleri nelerdir?)
@Phoenix burası artık ikinci evimiz hocam, siz bu platformu kurdunuz ya her türden destekte bizden. Bütün dostlara tavsiye ediyorum, sağolun.
-
RE: SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
@paretowilfredo tercihini yap! ekibi inşallah emeğinin karşılığını alır. Bundan sonra forumlarda burdan başka adresim yok.
-
RE: 2017 YGS Soruları ve Cevapları
Matematik ve geometri baya zordu soru tipleri çok değişmiş. Din soruları ve felsefe soruları net bilgi şeklinde geliyor. Tarih, coğrafya klasik denilebilir. Türkçe de paragrafları anlamak uzun zaman aldı. Fen bilimleri kolay görünüyordu.
-
RE: KPSS-B HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ Hakkında Her Şey (Nedir? Nasıl olunur? Görevleri nelerdir?)
Hocam eline sağlık, benimde çalışmak istediğim mesleklerden biri, tanıtım çok iyi geldi.Umarım girmek nasip olur, bende sizde eksik kalan şeyleri paylaşırım:)
-
Günün Önemli Gelişmeleri 2017
Foruma baktım da böyle bir başlık göremedim. Umarım uygun bir yerde bu başlığı kullanmışımdır. Ülkemizde veya diğer ülkelerde yaşanan önemli siyasi, iktisadi, sosyal veya gündem yaratacak olayları paylaşacağımız bir başlık olması için açıyorum. Bugün iki önemli gündem yaratacak olayı ben buraya yazıyorum, gerisi forum üyelerinin başlığa desteğine kalmış. Televizyonda gerçekleşen gelişmeler bile yazılabilir.
O Ses Türkiye Finali Birincisi - Şampiyonu : (Hadisenin Adayı) "DODAN" / "Şampiyon HADİSE"
"Levent Nazifoğlu Açıklaması :" Galatasaraylı futbolcular 4 aydır maaş almıyor. -
RE: İİBF/SBF 'liler için şikayet, sitem, öfke; talep, istek, beklenti ve BİRLİK başlığı!
Kadro desen yok, beklenti desen çok, umut desen boş, sitem desen çoş:(
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın, kim ne derse de desin, burası İİBF platformudur. Yöneticilerin büyük kısmı da İİBF sorunları için mücadele etmektedir. Kırk yılın başı bizi, bizden birilerinin bizim kadar savunduğu bir platform bulmuşuz onuda kaybetmeyiz. İstatistikçi arkadaşlar elbette söz hakkına sahiptir ancak burada İİBF'linin haklı mücadelesi konuşulur.
Üç Tarzı Siyaset tarafından gönderilen son iletiler
-
Günün Önemli Gelişmeleri 2017
Foruma baktım da böyle bir başlık göremedim. Umarım uygun bir yerde bu başlığı kullanmışımdır. Ülkemizde veya diğer ülkelerde yaşanan önemli siyasi, iktisadi, sosyal veya gündem yaratacak olayları paylaşacağımız bir başlık olması için açıyorum. Bugün iki önemli gündem yaratacak olayı ben buraya yazıyorum, gerisi forum üyelerinin başlığa desteğine kalmış. Televizyonda gerçekleşen gelişmeler bile yazılabilir.
O Ses Türkiye Finali Birincisi - Şampiyonu : (Hadisenin Adayı) "DODAN" / "Şampiyon HADİSE"
"Levent Nazifoğlu Açıklaması :" Galatasaraylı futbolcular 4 aydır maaş almıyor. -
RE: 2017 YGS Soruları ve Cevapları
Matematik ve geometri baya zordu soru tipleri çok değişmiş. Din soruları ve felsefe soruları net bilgi şeklinde geliyor. Tarih, coğrafya klasik denilebilir. Türkçe de paragrafları anlamak uzun zaman aldı. Fen bilimleri kolay görünüyordu.
-
RE: KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
Hocam ilanı gördükte 10 katı meselesi çok enteresan değil mi, herkes aynı listede mi yer alacak?
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın, kim ne derse de desin, burası İİBF platformudur. Yöneticilerin büyük kısmı da İİBF sorunları için mücadele etmektedir. Kırk yılın başı bizi, bizden birilerinin bizim kadar savunduğu bir platform bulmuşuz onuda kaybetmeyiz. İstatistikçi arkadaşlar elbette söz hakkına sahiptir ancak burada İİBF'linin haklı mücadelesi konuşulur.
-
RE: KPSS Lise, Ortaöğretim 2016 Tercih, Merkezi Alımları, Atamaları
81,2 puanla inşaat teknolojisi bölümü mezununa ilk alımda bir şeyler gelir mi?
-
RE: SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Hocam yarın açıklanmaz ise hesap fake olabilir bende geçen açıklanma haberinin devamı gelmeyince öyle düşündüm:(
-
RE: İİBF/SBF 'liler için şikayet, sitem, öfke; talep, istek, beklenti ve BİRLİK başlığı!
Kadro desen yok, beklenti desen çok, umut desen boş, sitem desen çoş:(
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@odtüsbky hocam sizde ty ekibine mi dahil mi oldunuz yazılarınız çok iyi, eksik olmayın
-
RE: MESLEK TANITIMI: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI
Meslek tanıtımı güzel elinize sağlık, ahh birde şu yabancı dil olmayaydi gerçi o zamanda yüksek kapatırdı
-
@Phoenix burası artık ikinci evimiz hocam, siz bu platformu kurdunuz ya her türden destekte bizden. Bütün dostlara tavsiye ediyorum, sağolun.