Evet bende İzmir'e başvurumu yapmış bulunmaktayım. Burayı iş yerinde sıkı takip eden anneme selamlar
ALPERCANDAN
@ALPERCANDAN
ALPERCANDAN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
Ömrümüz bekleyerek geçti yahu. Guy sınavında ortalama gecesinde açıklanan sonuçlar 1 hafta sonra açıklandı. Kpss de saçma sapan bir şekilde ana dersleri öğleden sonraya bıraktıkları yetmediği gibi apayrı bir sistemle herkesi mağdur ettiler. Şu sistemden memnun kalan bir elin parmağını geçemez, bu çok net. Hala daha cevapları açıklamıyorlar, bizleri yine yeniden bekletiyorlar. Ayıp gerçekten yaşadığımız bunca çile hiç umurlarında değil. Sanki tek tek kişilerin sonuçlarını açıklayacaklar, alt tarafı cevap anahtarını yayınlayacaksın.
-
Bana da bugün açıklanır gibi geliyor. Yoksa Pazartesi'ye sarkacak ve gib tarihinde bir daha kırılması güç rekora imza atacaklar. Dün akşam denildiği gibi geç saatlere kadar kaldılarsa bugün tamamlamak içindir diye düşünüyorum. Normalde 24 saat geçmeden sonuç açıklayabilen bir kurum, hadi diyelim dün gün boyu forumlarda konuşulduğu gibi sıkıntılı soruların analizini yaptı, bugün artık herşey netleşmiştir ve son rötuşlar yapıldıktan sonra açıklayacaklardır. O gün bu gün benim fikrim kısacası.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Bence de adam biraz kafa dinlesin işler durulduğunda illaki geri dönecektir, forumdan kopulması zor hepimiz bu süreçte bunu daha iyi anladık zira. Bu işin eninde sonunda buralara geleceğini öngörmek güç değildi. İnsanlara beklenti olmadan iyilik yapmak artniyeti yüksek, hayatı bilinçsizce yaşayan kişiler açısından farklı gözle algılanıyor ve farklı sesler duymaya başlıyoruz. Bu hayatımızın her anında var. Ben dün 17:30 dan sonra hayatımda heyecanlanmadığım kadar heyecanlandım. Fakat duyum gerçekleşmedi. Buraya hakkında atıp tutmak en kolayıydı. Ama bu kolaylık düşünmeden bilinçsizce yapılan bir davranış olurdu. İşte buraya yazanlar ve facebook da atıp tutanlar kolaya kaçıyorlar Priss dostum. Aldırma desem de iyi insan, düşünceli insan aldırır. Ama bizim yorumlarımıza daha çok aldır. Seni daha sonra tekrar buralarda göreceğimden şüphem yok.
-
Herkese hayırlı olsun. Ben de İzmir için katılmaya hak kazandım. İptal olan soruları hatırlayan var mı? Özellikle A kitapçığında biri sonuncu soru, diğeri de 92.soruymuş. A grubu olanların hatırlaması daha mümkün.
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
Bizde atalım sonucumuzu.
Hukuk'tan; Borçlar Hukuku Tan Tahsin Zapata, Medeni Hukuk kendi dershane notlarım, İcra İflas kendi dershane notlarım, Ticaret Hukuku kendi dershane notlarım + Ayşe Sarıca, kamu hukuku ise Ahmet Nohutçu.İktisat, Makro ve Mikro Erdal Ünsal, diğerleri Yasin Çoban.
Maliye; Pareto ve 4t konu anlatımı.
Muhasebe; Ferhat Yıldız konu anlatımı.
Herkes için hayırlısı olsun
ALPERCANDAN tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@hadinbahım Nasıl 5 ay kadarcık mı uzatmışlar? Hangi üniversite?
-
@88spor Ben 2016 Şubat ayında kayıt yaptırdım ve 840 TL ödedim. Sonra ne okula gittim, ne para yatırdım. Kaydım 2017 Aralık ayında silinmiş. Ama değişen bir kanundan dolayı silinmiş. Yani para yatırıp yatırmadığımla veya okula gidip gitmememle alakalı bir sıkıntı yoktu benim dönemimde.
-
@vice-versa http://sosyalbilimler.sdu.edu.tr/tr/haber/azami-ogrencilik-suresini-tamamlamalari-nedeniyle-tezsiz-yuksek-programlarindan-ogrencilik-kayitlari-silinen-ogrenciler-22480h.html bu linkte detaylar mevcut dostum. Yardımcı olabilecek var mıdır?
-
Arkadaşlar selam. Sdü'de tezsiz yüksek lisans yapmaktaydım. Normalde 08.02.2019 da gözüken tecil tarihim bugün evime gelen bir kağıtla iptal edilmiş. Okuldan kaydım silinmiş. Mayıs ayında sevke tabi durumuna düşmüşüm. Şimdi ben tekrardan tezsiz yüksek lisans yapsam erteleme yapar mı? Eğer yaparsa ise uzaktan veya normal tezsiz farkeder mi? Son olarak sanırım çoğu üniversitenin tezsiz başvuruları bitmiş. Ya da ben öyle anladım. Halihazırda bir üniversiteye başvuru yapılabiliyor mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Kpss sonuç belgesi istenmiş. Biz sınava geçen yılki puanlar ile giriş hakkı elde etmiştik. Onu mu götürmek lazım yoksa bu senenin kpss sonuç belgesini mi?
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Bence de adam biraz kafa dinlesin işler durulduğunda illaki geri dönecektir, forumdan kopulması zor hepimiz bu süreçte bunu daha iyi anladık zira. Bu işin eninde sonunda buralara geleceğini öngörmek güç değildi. İnsanlara beklenti olmadan iyilik yapmak artniyeti yüksek, hayatı bilinçsizce yaşayan kişiler açısından farklı gözle algılanıyor ve farklı sesler duymaya başlıyoruz. Bu hayatımızın her anında var. Ben dün 17:30 dan sonra hayatımda heyecanlanmadığım kadar heyecanlandım. Fakat duyum gerçekleşmedi. Buraya hakkında atıp tutmak en kolayıydı. Ama bu kolaylık düşünmeden bilinçsizce yapılan bir davranış olurdu. İşte buraya yazanlar ve facebook da atıp tutanlar kolaya kaçıyorlar Priss dostum. Aldırma desem de iyi insan, düşünceli insan aldırır. Ama bizim yorumlarımıza daha çok aldır. Seni daha sonra tekrar buralarda göreceğimden şüphem yok.
-
Bizde atalım sonucumuzu.
Hukuk'tan; Borçlar Hukuku Tan Tahsin Zapata, Medeni Hukuk kendi dershane notlarım, İcra İflas kendi dershane notlarım, Ticaret Hukuku kendi dershane notlarım + Ayşe Sarıca, kamu hukuku ise Ahmet Nohutçu.İktisat, Makro ve Mikro Erdal Ünsal, diğerleri Yasin Çoban.
Maliye; Pareto ve 4t konu anlatımı.
Muhasebe; Ferhat Yıldız konu anlatımı.
Herkes için hayırlısı olsun
-
Bence en yüksek puan hangisi gelirse o puan türüne bakalım
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@kombassankoma Linkte gözüken bir şey yok hocam. Bu sayfa hep vardı zaten.