ilgin için teşekkür ederim fragam
T
tutankamon tarafından gönderilen en iyi iletiler
tutankamon tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Arkadaşlar iç kontrollük mülakat tarihi herkezin 15 şubat mi
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Arkadaşlar verilen linke tıkladıgımda şifre kısmına gelen mesajdaki kodu giriyorum ama şifre yanlış diyor benim durumumda olanlar var mı acaba
-
Arkadaşlar sizce ic kontrol yardimciligi mülakatları ne zaman baslar
-
Arkadaşlar iç kontrollük yardımcılığı için ilk sorum bize kişilik testini ne zaman yapacaklar 2 sorum ise eve müfettiş yardimcilarinda olduğu gibi ev ziyareti olacak mı kurumdan şuana kadar bana ulaşan herhangi bir bilgi olmadığı için soruyorum
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
arkadaşlar gurup mülakatında elenme diye bir durum yok değil mi yani herkes kurul mülakatına katılacak değil mi ayrıyeten kurul mülakatının ne zaman olacağına dair bir fikriniz var mı