Arkadaşlar allah yardımcımız olsun hepimizin en çok ihtiyacı olan ve emek verenler kazansın inşallah kazanamayanlara da daha güzel kapılar açılsın Bunun dışında bir sorum olacak benim çıktımı arkadaşım almışta tek sayfa ama 3 tane açıklama var dedim acaba yarısı diğer sayfada mı kalmış
hermonie tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: BURSA GUY
Arkadaşlar bursalı olan biri ilçeleri sıralayabilir mi merkeze yakınlık ve yaşanabilirlik açısından?
-
Bu kadar kötü insanlarla aynı kurumda çalışma fikri beni çok korkutuyor. Manipülasyon yaparak insanları tedirgin etmek, uykularını kaçırmak nasıl bir vicdan. Arkadaşlar analiz yapın ve kalbinizi dinleyin . Olacağı varsa zaten olur. O yüzden önemli olan ders çalışmak ve kpss çünkü guy her yıl açıyor.
-
Arkadaşlar bende adem kılıç 2017 var ve hiç yanlış çözüm yok. Bu yanlış lafı nerden çıkıyo anlamadım beni tedirgin ediyosunuz.
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanınca da ayrıca bir şaşkınlık olacak çünkü burda herkes gelip benim dediğim doğru cevapçılık yaptı. Bu gece sabaha karşı açıklasınlar ve bitsin bu çile. Arayan değilde kurumun içinde tanıdığı olup soran var mı?ne zaman gelecek sonuçlar
-
Bazı insanlarda şunu görüyorum cevap bu allah bu . Ya bırak seninki doğruysa doğrudur siz üsteletince doğru olmuyor
-
Arkadaşlar bir yardımcı olsanız lütfen. Şimdi 2015 kasım soruları kesinlikle hiçbir yerde yok mu?
-
BUraya göre herkes bursa yazıyo niye böyle oldu anlamadım
-
Geçen yıl biz uzayda yaşıyormuşuz sanırım . Ne imeceden ne ademden haberimiz vardı normal çalıştık bi arkadaşım 89 biri de 94 aldı. Tabiki çıkmış soru görmek,kurumun soru tarzını öğrenmek iyi oluyor ama sadece bu kitaplara çalışmak sağlıklı gelmiyor bana.
-
Ya millet 83 puanlarla ankaradan kaçtı siz ne 78 inden bahsediyorsunuz?
hermonie tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
Arkadaşlar tatil bize de 10 gün mü kesin olarak ?? Bilet alacağım da
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Spk istanbula ne zaman taşınıyormuş arkadaşlar??
-
Arkadaşlar burayı okuyan ve kazanan hiç başka kız arkadaş yok mu? Şehir dışından gelecek olan
-
Arkadaşlar hemen bütün semtlere servis var mı? Anadolu yakasına da?
-
Burayı okuyan istanbulu bilen arkadaşlar iş yerine yakın nispeten daha uygun semtler neresi ? Biraz yardımcı olur musunuz?
-
Şehir dışından gelecek arkadaşlar nerde kalmayı düşünüyorsunuz? Fikir verseniz
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Eximbankın sınav açacağını bende duydum . Ve malesef ekonominin 80 yds isteyeceği gibi bi şey de duydum . Beynim kabul etmek istemedi ama öyle söylüyorlar.
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Ekonomi bakanlığı ilanı geliyormuş diye duydum haftaya şenlenir buralar . Sayı gene her bölümden 3-5 arası olur
-
Daha önce bir işte çalışmayan arkadaşlar işkur kayıt belgesi nasıl bir şey ?