Puanlar eski puanlara gore 1-2 puan dusuk dikkat edin tercihlerinize. Herkesin yuklendigi yere yuklenmeyin. Mesela eski puana gore 79 la kapatan yer bu sene 80 veya 82 ile kapatacak tahminimce. Herkesin haklinda hayirlisi.
ALEX DE GUY
@ALEX DE GUY
ALEX DE GUY tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Beyler istanbul istanbul diyip az kapatacak diyip burda bi suru arkadasin ekmegiyle oynayacaksiniz belki 77-78 alan sinirda kalacak ve giremeyecek neden birakmiyorsunuz belki daha iyi tercihler yapacaklar. Dalga gecmeyin mlletle birakin kim nereyi yazarsa yazsin.
-
Arkadaalar istanbuldaki alan dersanelerindeki 80 ustu alan abartisiz tanidigim 30-40 kisi istanbul yazacak saka yapmiyorum. Bakirkoy murat. Kadikoy murat. Yediklim. Hey yavrum hey. Istanbul dusuk kapatacak diyenlere selam olsun. bu arada sitanbulun her ilcesinde 3-4 tane alan dersanesi var
ALEX DE GUY tarafından gönderilen son iletiler
-
Her yeri birakin da bursa be bursa. Nasil boyle az kapatir. Bursa bu senenin favorisi gorunuyor
-
beyler hersyerde millet istanbul icin 79 la kapatacak diyor bu ne sacmaliktir. Sadece buyuksehirler varken bile istanbul 77 ile kapatmisti. Sirf manipulemi 79 diyorlar Face de memurlar da ve buralarda
-
@guyguy kardesim valla istanbul gercekten pahali. Bende istanbul dusunuyorum ama bilmiyorum napacaz. Dusun kadikoye veriyorlar. Kafikoyde 1500 den asagi yok kira. Ve aksini idda eden varsa gelsin beraber bakalim kiralara. Ama ankaraya o puanla gelir bence. Puan az degil
-
Puanlar eski puanlara gore 1-2 puan dusuk dikkat edin tercihlerinize. Herkesin yuklendigi yere yuklenmeyin. Mesela eski puana gore 79 la kapatan yer bu sene 80 veya 82 ile kapatacak tahminimce. Herkesin haklinda hayirlisi.
-
@Hannibal la olumm ben urfa veya antep yazacam.
-
Beyler istanbul istanbul diyip az kapatacak diyip burda bi suru arkadasin ekmegiyle oynayacaksiniz belki 77-78 alan sinirda kalacak ve giremeyecek neden birakmiyorsunuz belki daha iyi tercihler yapacaklar. Dalga gecmeyin mlletle birakin kim nereyi yazarsa yazsin.
-
Arkadaalar istanbuldaki alan dersanelerindeki 80 ustu alan abartisiz tanidigim 30-40 kisi istanbul yazacak saka yapmiyorum. Bakirkoy murat. Kadikoy murat. Yediklim. Hey yavrum hey. Istanbul dusuk kapatacak diyenlere selam olsun. bu arada sitanbulun her ilcesinde 3-4 tane alan dersanesi var
-
Bakin ve iyi dinleyin size bi il hakkinda onemli bilgiler verecem. Herkesi ters kose yapacak olan sehir "İstanbul". Bakin sadece nufusu ogrencilerle birlikte 20 milyon yani herkesi bi kenara sadece istanbulda oturanlar yazsa dolduracak orayi birakin disardan yazacaklari artik. Bide su izmir ankara yuksek kapatacak muhabbeti istanbula daha cok yoneltecek ve inanin istanbuldan cok kisi dizini dovecek. Cok iyi dusubun ve analiz edin bu yil işe girin cok alim yapacak iller sizi ters kose yatirmasin