Kalkınma bakanlığı iken 2018 sınavına da girmiştim. 2 hafta içinde mülakata hak kazananlar, ardından 2 hafta içinde mülakat tarihleri açıklanmıştı. Mülakatlardan 1 ay sonra kazananlar açıklanmıştı diye hatırlıyorum. Fakat sınava giren kişi sayısı cok azdı. Yaklaşık 3 aylık bir sürede işe başlatmışlardı. Fakat dediğim gibi alınacak aday sayısı cok azdı.
AlimAydamak
@AlimAydamak
AlimAydamak tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
RE: Mesleki Yeterlilik Kurumu Mülakatları Neden Açıklanmıyor?
yahu tek tek her adayın gönderiliyor, tamam da biri bitince diğeri mi gönderiliyor? hepsini aynı anda gönderip bakılması bu kadar mı zor ?
-
RE: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (AÜHF)
Ankara Hukuk'un en güzel tarafı, Siyasal'a bakan tarafıdır.
-
RE: Mesleki Yeterlilik Kurumu Mülakatları Neden Açıklanmıyor?
vallah daraldım iyice ha!
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
ne zaman açıklanacağı tahminle falan olmayacak, en iyisi @Sucuklu_Kahve Beyefendi'yi çağırmak. @Sucuklu_Kahve Beyefendi, bakar mısınız biraz?
-
@Sucuklu_Kahve hafta sonuna Van serpme kahvaltı ısmarlayacağım.
-
yanlış çağırıyorsunuz, şu şekıl çağırsak gelir belki: @Sucuklu_Kahve Beyefendiiiiiiiii!
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
2018 kalkınma bak. İken açıklama durumları şu şekilde:
Sınav: 25 şubat 2018
Açıklanması: 14 mart 2018
Mülakatı geçenlerin açıklanması: 8 mayıs 2018. -
Benim yaptığım da saçmaydı. Diyelim ki optiği gördüm, eyvallah, hadi soru kitapçığını da gördüm eyvallah. E hangisi doğru ha gisi yanlış bilemedikten sonra. Böyle bir durumda optikten hangileri yanlış görüp kitapçığı bakmam lazım. Onu da yapmazlar. Ama en kolay yol, soru ve cevapları açıklamak. Bunu sordum anküsem e. Kurumun inisiyatifindee açıkla derlerse açıklarız dedi.
AlimAydamak tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: kaynak kitap temini
Merhaba, elimde bir miktar kpss a konu anlatımlı ve soru bankası kitapları bulunmakta. ücretsiz olarak isteyene vereceğim. Ankara içi olursa daha iyi olur hatta kavaklıdere, Eryaman, Batıkent, kızılay'da direk elden teslim edebilirm.
-
bir de şu var. Anküsem'deki yetkili sorulara itiraz süresinin geçtiğini söyledi. sadece sınav sonucuna itiraz edebilirmişiz. Soru ve cevaplar yayınlanmadan sorulara itiraz edebilme durumu da bana garip geldi. sadece sınav sonucuna itiraz edebildiğimizi öğrenince itiraz etmekten vazgeçtim. neyse hayırlı geceler diliyorum herkese. sanırım girdiğim son sınavdı. herkese çalışma hayatında başarılar dilerim...
-
@preacher valla ben artık hiç bir çıkarımda bulunmak istemiyorum. forumlar çok gergin. Sadece Ahmet Bey'in söylediğini aktardım. ilana çıkacağız tekrar dedi o kadar.
-
SBB'den de tanıdığım kimse yoktur. Anküsem müdürü yerinde olmadığı için sınav kağıdıma bakıp bakamayacağımı, telefonunuzu bırakın sizi ararız dediler. Anküsem'deki yetkili Ahmet bey ile görüşmüş. Ahmet bey ismimi telefonumu oradan almış. Sınav kağıdına bakabilirsin diye aradı. hatta rica etti lütfen gidin bakın diye.
-
hocam buna karar verecek ben değilim sadece bana doğru cevaplar bunlar, senin yanlışların da aha bunlar dendi. ben de eyvallah dedim. napayım
-
68 de kalıp cevap kağıdına bakmaya giden bendim arkadaşlar. sabah Anküsem'e gittim. cevap kağıdıma bakamayacağımı söylediler. daha sonra Cumhurbaşkanlığı sbb ve Anküsem arasında yazışma ve konuşma olmuş. Daire Başkanı Ahmet Bey bizzat arayarak cevap kağıdıma bakabileceğimi söyledi. Tekrar Anküsem'e gittim. Sorularda bir yanlışlık yoktu gördüğüm kadarıyla. tabi soru ve cevaplar yayınlanırsa daha tutarlı bir inceleme yapabilirdik. forumda çoğu arkadaşın doğru kabul ettiği öncüllü soruların, bizim tarafımızdan yanlış değerlendirildiğini gördüm. Ahmet Bey de gayet şeffaf davrandıklarını isteyen olursa cevap kağıdına bakabileceklerini söyledi. Anküsem'deki Hasan Bey de soruların yayınlanmasının SBB'nin inisiyatifinde olduğunu söyledi. sadece 'alternatif maliyet' ile ilgili soruda takıldım biraz. fakat itiraz etmeyi yine de düşünmüyorum. Ahmet bey yakın zamanda tekrar ilana çıkacaklarını söyledi. çalışmaya ara vermemekte yarar var. herkese başarılar. bu arada sınavdan sonra 'ara malı' ile ilgili soruda sermaye malı veya yatırım malı olabilir mi diye bir şeyler sormuştum. beni yakan son anda 'ara malı' cevabını afedersiniz mal gibi değiştirmem oldu. tekrar herkese başarılar.
-
Benim yaptığım da saçmaydı. Diyelim ki optiği gördüm, eyvallah, hadi soru kitapçığını da gördüm eyvallah. E hangisi doğru ha gisi yanlış bilemedikten sonra. Böyle bir durumda optikten hangileri yanlış görüp kitapçığı bakmam lazım. Onu da yapmazlar. Ama en kolay yol, soru ve cevapları açıklamak. Bunu sordum anküsem e. Kurumun inisiyatifindee açıkla derlerse açıklarız dedi.
-
@Bahriye-Nazırı kendim gittim. Kağıdımı görmek istiyorum diye. Müdür beye soralım dediler. Müdür bey yerinde yoktu. Telefonumu aldılar sizi arayalım diye. Aradılar,kağıdınızı göremezsiniz, ama biz sizin optiği tekrar okuttuk sonuç aynı dediler.
-
En azından soruları açıklasalardı iyiydi. İtiraz edince optiği tekrar okuyacak bir şey değişir mi bilmiyorum. Anküsem ile görüştüm optiği tekrar okuduk yine aynı puan diyor. Ama yine de itiraz edeceğim.
-
Günaydın arkadaşlar, gününüz güzel geçsin e mi.