Olay tamamen @mr08 arkadaşımızın anlattığı gibi oldu. Zaten cevabı alır almaz da burda paylaştı. Meclis başkanı ve 3 bakanın, valilerin, milletvekillerinin olduğu bir etkinlikte güvenlik önlemlerini tahmin edersiniz. Bizim ulaştığımız yer, aldığımız cevap bu kadar.
urr55 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. Birader sen ne değişik bi adamsın ya. 3 kişiyiz burda bizzat şahit oldum. Video çekecek bir ortam yoktu.
-
Arkadaşlar bakanlıkta personel genel müdürlüğündeki daire başkanı seviyesindeki kişiler bile ne zaman açıklanacağı konusunda fikir sahibi değil. Sayın bakanın yoğunluğu nedeniyle süreç belirsiz iki gün sonra da gelin toplanalım halledelim diyebilir referandumdan sonra da olabilir dediler. İlk ağızdan duyduğum tamamen bu. Anladığım kadarıyla durum tamamen yoğunluk.
-
"Ne zaman açıklanacağını bilecek kişiler sayın bakan, müsteşar ve BELKİ de komisyon. Onlar haricinde duyum verenler de tahmini olarak konuşuyorlar." Bunu söyleyen de ben değilim arkadaşlar kurumda önemli bi bürokrat. Yapacağımız tek şey dua edip beklemek ve ara ara siteyi takip etmek.
-
@Hulasamu aynen öyle hocam. Siz iyi bi niyetle duyduğunuz bilgileri paylaşıyorsunuz ama herkes heyecanlı ve gergin bekleyiş içinde. Nasıl bi tepki geleceğini kestirmek zor.
-
Arkadaşlar sayın bakanın Trabzonlular gününe yarın katılacağı kesin mi peki. 25-28 mayıs arası çünkü etkinlik. Ben Ankara'da oturuyorum zaten eğer yarın katılacaksa saat 11-12 gibi akm de olmaya çalışırım. Ulaşsak bile net bir cevap alabileceğimizi zannetmiyorum ama en azından bi şekilde sesimizi duyururuz.
urr55 tarafından gönderilen son iletiler
-
Olay tamamen @mr08 arkadaşımızın anlattığı gibi oldu. Zaten cevabı alır almaz da burda paylaştı. Meclis başkanı ve 3 bakanın, valilerin, milletvekillerinin olduğu bir etkinlikte güvenlik önlemlerini tahmin edersiniz. Bizim ulaştığımız yer, aldığımız cevap bu kadar.
-
@Kaymakam58. Birader sen ne değişik bi adamsın ya. 3 kişiyiz burda bizzat şahit oldum. Video çekecek bir ortam yoktu.
-
@mr08 evet arkadaşlar elimizden geleni yaparız ama malum Meclis başkanı da orda olacakmış. Çemberi aşmak zor olabilir.
-
@mr08 akm nin kapalı alanına girişte buluşabiliriz. Tabi yarın ordaki düzen nasıl olur onu bilmiyorum ama.
-
@mr08 aklıma ilk gelen o zaten. en kötü haftaya cevabını alırız
-
Arkadaşlar sayın bakanın Trabzonlular gününe yarın katılacağı kesin mi peki. 25-28 mayıs arası çünkü etkinlik. Ben Ankara'da oturuyorum zaten eğer yarın katılacaksa saat 11-12 gibi akm de olmaya çalışırım. Ulaşsak bile net bir cevap alabileceğimizi zannetmiyorum ama en azından bi şekilde sesimizi duyururuz.
-
@mrx08 takip etmiyorum da o süreci haberim yok o yüzden
-
@mrx08 peki o sonuçlar bir hafta sonra açıklanmış mı?
-
@fetih1453 maalesef. Ama en azından belli bi aşamada olduğunu bilerek bekleyeceğiz