Ben ve 28 arkadaşım Antalya’yı yazdık puanlarımız 80 üstü,kuzenlerim de 35 kişi Mersin’i yazdı.(temsili).Bırakın arkadaşlar kimin nereyi yazdığını.Bu tercih meselesi 80 puan altı alanlar için tam bir oyun teorisi yani Nash teorisi bilmeyenler araştırsın kimin nereyi yazacağından kimsenin bilgisi yok o yüzden ilk 5000 dışındakiler gönüllerinden neresi geçiyorsa orayı yazsınlar,benim puanım 75 kendimce bir sıralama belirledim ona göre yapacağım,sonrası nasip kısmet...Provakatif cümlelere kanmayın ilk 5000 dışındakiler gönüllerine göre tercih yapsınlar çünkü birbirimizden haberimiz yok,herkes aynı mantıkla tercih yaparsa dışarda kalırız ilk 5000 dışında olanlar olarak...
ftk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar gönder kısmında sıkıntı yaşayanlar için:yabancı dil sekmesinde sıkıntı var.Yok diye işaretledikten sonra tekrar var işaretlenmiş gibi doldurulması zorunlu alan ekrana geliyor.Ben daha önceki yıllarda almış olduğum YDS puanını ekleyip başvuruyu tamamladım başka türlü çözülmüyor.Kurumla iletişim haline geçen varsa bu sorunu bildirebilir.Deneyip test edebilirsiniz.
ftk tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar gönder kısmında sıkıntı yaşayanlar için:yabancı dil sekmesinde sıkıntı var.Yok diye işaretledikten sonra tekrar var işaretlenmiş gibi doldurulması zorunlu alan ekrana geliyor.Ben daha önceki yıllarda almış olduğum YDS puanını ekleyip başvuruyu tamamladım başka türlü çözülmüyor.Kurumla iletişim haline geçen varsa bu sorunu bildirebilir.Deneyip test edebilirsiniz.
-
Ben ve 28 arkadaşım Antalya’yı yazdık puanlarımız 80 üstü,kuzenlerim de 35 kişi Mersin’i yazdı.(temsili).Bırakın arkadaşlar kimin nereyi yazdığını.Bu tercih meselesi 80 puan altı alanlar için tam bir oyun teorisi yani Nash teorisi bilmeyenler araştırsın kimin nereyi yazacağından kimsenin bilgisi yok o yüzden ilk 5000 dışındakiler gönüllerinden neresi geçiyorsa orayı yazsınlar,benim puanım 75 kendimce bir sıralama belirledim ona göre yapacağım,sonrası nasip kısmet...Provakatif cümlelere kanmayın ilk 5000 dışındakiler gönüllerine göre tercih yapsınlar çünkü birbirimizden haberimiz yok,herkes aynı mantıkla tercih yaparsa dışarda kalırız ilk 5000 dışında olanlar olarak...
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar kaynak konusunda akfonkitap.com adresinde il göç uzman yardımcılığı ders notları şeklinde 2 ciltlik not var bu kaynak hakkında bilgisi olan varmı?
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan hadi inş
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Merhaba arkadaşlar iibf mezunuyum hukuk altyapım fena sayılmaz 2018 kpss hukuktan 32 doğru 8 yanlış gibi bir sonucum var ve son bir aydır da ara ara kanun okuyorum.Malum sınava 65 gün falan kaldı.Size danışmak istediğim konu kalan süre içerisinde günlük 10 saat gibi çalışma koşullarında başarılı olma ihtimalim nedir?Tecrübeli arkadaşların yorumları benim için değerli.Teşekkürler şimdiden.
-
RE: 2019 KPSS Sonuçları
Merhaba arkadaşlar öncelikle sonuçların herkes için hayırlı olmasını diliyorum.2018 p48 puanım 80 ve bu yıl sınava girmedim merak ettiğim husus 2019 KPSS p48 den 80 puan alanların sıralaması nerelerde bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.Tekrardan sonuçlar hepimiz için hayırlı olsun,Allah yolumuzu açık etsin.