Cema süreyyada maliye müfettişiydi yine her yol vdk ya çıkıyor :))
muhtar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
hocam birkaç senedir hep 2 katından daha az cagırıyorlar geçen sene bir katı bile değildi 400 kişilik kadro için yanlış hatırlamıyorsam mulakata 356 kişi çağırdılar
-
RE: Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
Ne is yaptlarini nerede calistiklarini kac para maaş aldiklarini. Sözlesmeli olarak mi calistiklarini..vs kurumu bilen varmi arkadaslar.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Değil.. kendini hayal ettigin meslekte çalişmak uğruna a grubuna hazirlanmak bir idealistlik göstergesidir. Derdim ancak şu dönem zor çikilan ilanlar alinan sayilar az ne kadar idealist kalinabilir bilmiyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
-
Hocam kurumlar vergisi oranini vermesine gerek yokki isletme zaten a.ş kurumlar vergisi mukellefi oranda yuzde 20
-
Hocam biraz meslek hakkinda konussak cok fazla olumsuz yargilar var isin asli nedir tamam mufettis yrd. Oluyorsunda olupda bikanlari biktiean sebebler nelerdir arastiran eden varsa sahneye alalim
-
Vdk gibe nasil baglansin o zaman vdk yi niye kurdunuz die sorarlar bunun disinda her bakanligin denetim-teftis kurulu vardir vdk yi baglasalar maliyenin teftis birimi ne olacak... cok ütopik
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Mülakatlar bitmeden öngöremeyiz benim merak ettiğin mülakata kaç kişi girdiği
muhtar tarafından gönderilen son iletiler
-
Baskanlik ile il sayisini karistimayalim grup baskanligi başli başlina istanbulda bile 6 tane a grubu başkanlik mevcut saydiginiz iller arasinda antalyada mevcut toplamda 9 il
-
Grup başkanliklarinin hepsi kaldirilmadi toplmada 9 ilde mevcut üç büyük şehir ile antep antalya adana konya bursa ve kocaelinde de mevcut
-
Değil.. kendini hayal ettigin meslekte çalişmak uğruna a grubuna hazirlanmak bir idealistlik göstergesidir. Derdim ancak şu dönem zor çikilan ilanlar alinan sayilar az ne kadar idealist kalinabilir bilmiyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
-
Zor olan mevzuat çalişmak ve bunu sürekli taze tutmak yeri geldiğinde incelemeler de konu itibariyle zor olabiliyor idealist olanlarin yapabilecegi bir meslek gelmek için iyi düşünün
-
50 fireyi mülakatta verirler.
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Hocam iki dk su kurumu agiz tadiyla elestirtmiyorsunuz
yazdiklarimi okursaniz benimde sitemim bddk ya issizlik olgusunu ben acmadim allah gonlunize gore verir insallah
-
@buhara ben ornek vermek icin dedim bddk kazanan insanlar diger sinavlarida illaki kazanabilir vurgu ek gosterge degilde kiyimin az oldugu sinavlari denenmesi yönündeydi... gerisi sabir isi
-
Ek gostergen belli 3600 istanbulda o parayla zor gecinirsiniz :)) cok yormayin gidin merkez uzmani fln olun ayni paraya kafa rahat olur
ankara hem daha ucuz
-
Bu kurum ilk defa yaptigi birsey degilki 2014 den beri itinayla yapiyorlar ben ilkinden elenince dahada basvurmadim sinavlarina cidden gerek yok strese beklemeye sanirsam basvurularda dustu bu gidisle ciddi anlamda kimse basvurmayacak