@yusuf18 olur bu tür şeyler ben de çok sinirlendim bursa yazım dedim adamların hepsi mi 80 olur yani doğru mu yalan mı insan ayırt edemiyor ilk defa giricem o kadar emek verdim ben de ister istemez garanti altına almak istiyorum puanlar yükselir bu sene sen kendin verickesin kararını ama 75 ile şırnak gelebilir bayanları ele zaten kafadan insanlar korktuğu için yazmaz. Şahsen ben de korkuyorum orada yaşayamam yoksa direk orayı yazardım ama puanı 75 i geçmez gelir sana tabi senin kendi dusuncelerin de önemli her insan yapamaz orda diyarbakır çok kritik gibi geliyor bana 75 ile de kapatabilir 76 77 de görebilir yani kestirme şırnak a göre biraz daha zor Allah gönlüme göre olanı versin
H
hüseyin1993 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY VAN YAZANLAR
-
Trol mü var ya şöyleleri tam bi sopalık ne trolü tercih yapmaya il mi bıraktılar cildirtmayin beni bir de cins cins konuşup yok trol yok şu her konunun altında bu mevzu dönüyor zaten sizin gibiler yüzünden insanlar ne yazacağını bilemez oldu şuna bak hele ya hiç sevmediğim üslupla gelmiş beni karalıyor yusuf üzgünüm ama yazmak zorundayım sonuçta bir karar vermem lazım kismette ne varsa o olur ne eksik ne fazla neyse o
-
78.10 ile van yazdim ben de gözüm yemiyor diğer illeri yazmayı herkes istabul bursa yazıyor Antalya hatay izmir ankara yazim diyorum insan korkuyor garanti olsun istiyorum baksanıza millet hep 80 üstü mübarek van da gelmezse tukureyim böyle şeyin içine