Üzülme! Çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma! Yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. Mevlana .
Ümitsizlikten sonra nice ümitler, karanlıkların sonunda nice güneşler var. Mevlana .
Üzülme! Çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma! Yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. Mevlana .
Ümitsizlikten sonra nice ümitler, karanlıkların sonunda nice güneşler var. Mevlana .
geçen sene bu zamanlarda yine böyle heyecanlaydık yeni ilan beklercesine ama aylar ayları kovaladı bir il göc geldi 87 küsür ile kapattı başkada ufak tefek 5 10 lu alımlar birde yaza doğru sgk geldi dönem bitti koca 1 yıl harcandı umarım bu yıl böyle olmaz. İnşallah Allah'ım..
sabır boyun eğmek değil mücadele etmektir
Sahipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.
Feryâdı bırak, kendine gel, çünkü zaman dar…
Uğraş ki: telafi edecek bunca zarar var.
Feryad ile kurtulması me’mul ise haykır!
Yok, yok! Hele azmindeki zincirleri bir kır!
‘İş bitti… Sebâtın sonu yoktur! ‘ deme, yılma.
Ey millet-i merhume, sakın ye’se kapılma.
M.Akif
"işte ben hep böyle bildiğin gibi:
kaderi öpüp başıma komuşum,
gülüşüm, oturuşum, konuşuşum,
belli efendim, besbelli
yaşamaktan soğumuşum."
Turgut Uyar
@MuslimSolider bizde istanbulda 34 kişi hazırlandık. en düşüğü 94 bekliyor
Konu dışı ama Türkçemizin kıymetini bilelim çok iyi bilelim dostlar. Hiç bir dil bu kadar insanın yüreklerine kadar etki edemiyor. Duyguları sözleri iliklere kadar hissettirmiyor. Dijitalleşen dünyada bunun her zaman daha çok bilincinde olalım elimizden geldiğince dilimize daha çok sahip çıkalım geliştirelim.
Istanbulu kusuratla kaybettim ve de bu puanla istanbul haricinde diger illerin tamamı geliyordu. 75 ve 77 bandı arasındaki arkadaslar üzülmesin. Allah kerimdir.
80 üzeri arkadaşlar hakkıdır tabiiki istanbulu yazabilir ama şampiyonlar ligine döneceğini unutmamalılar. Sırf garanti olsun yerim kesin olsun diye ist yazanlardan elenenler olursa kurum sınavından dolayı size o kadar güzel iller gelecek yerler varken keske yazmasaydım derseniz 75 77 bandının ne hissettiğini o zaman anlayacaksınız. Başarılar
serhat karaman ağustos eylül demişti, şimdi ekime sardık. Umarım gelir sonra kasım aralık diye atmayalım haber gelsin artık yar'dan
bence yedek beklenmesi cokda önemli değildir diye düşünüyorum. Neticede 2015 ve öncesi yılda 2 3 kez guy ilanı geliyordu ..
Haftaya cumaya kadar açıklanabilirmi arkadaşlar tahmininiz?
75 puana erzincan yada urfa gelme ihtimali nasıldır arkadaşlar
Bir önceki sınav 70 71 le kapatırken sınavın 85 86 ile kapatması şaka değil ya birşey demiyorum artık
@MuslimSolider bizde istanbulda 34 kişi hazırlandık. en düşüğü 94 bekliyor
geçen sene de aynı muhabbetler dönmüştü hatta sayıda aynıydı 85 84 altına inermi diye bir umut beklemiştik aynı şekilde sonuç bir açıklandı 87.77 Benim 86 küsürdü gelmedi bir o kadarda çalışıyordum umutluydum. Umarım tüm bekleyen dostlarıma gelir. Puan soran dostlar 2018 sayfasını inceleyebilir yaşanmışlar mevcut, gerçekler önümüzde başka söze gerek yok.
Sanırım burda okumuştum yine geçen sene yazılıya 300 400 kişi vs gelmedi deniyordu çok büyük bir rakam olarak aklımda kalmıştı, yine aynı şey olmaz inşallah..
arkadaşlar ben şurdan kanıya vardım tahminim sınav olacak olsaydı ösym nin sınav takvimine eklenirdi tahminim. belki geç değil ama ses hala yok.. kurumiçi olursa belki kurumun kendisi sınavı yapar.
şurda 2-3 aya birşeyler olursa olur ilan geldi sınav oldu oldu. olmadı yoksa baharı bekleyecez gibi duruyor. Rabbim hepimize dayanma kudreti versin.
arkadaşlar son zamanlrda takip ettiğim kadarıyla face den vs yiğit yılmaz da dahil başta kurum dışı derken son zamanlarda kurum içi biraz daha ön plana çıkmaya başladı sanki. umarım öyle olmaz . hala tarih ve ilan yok
serhat karaman ağustos eylül demişti, şimdi ekime sardık. Umarım gelir sonra kasım aralık diye atmayalım haber gelsin artık yar'dan