Ne başvuruymuş arkadaş her şey açık net olmasına rağmen soru yağdı.iyice memurlar nete çevirdiniz burayı
aslan20072007
@aslan20072007
aslan20072007 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.KPSS A içinde yayımlandı
Hakimlikte sayı 700 arttı adli,sayıştay kendini 2017 ye saklıyor bence
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum SınavlarıKPSS A içinde yayımlandı
https:// www. memurlar. net/haber/866165/sayistay-dan-denetci-yardimcisi-alimi-icin-hazirlik.html (Sayıştay'la ilgili)
aslan20072007 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Dostlar cevabını bulamadığım bir soru var.sayıştay denetçisi turnesi nasıl oluyor.Yani turneye gidilip 3-4 ay sonramı geliniyor, yada 1 ay gidiliyor sonra 2 hafta gidiliyo şeklinde parça parçamı?birde turne isteğe bağlı mı?
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Dostlar cevabını bulamadığım bir soru var.sayıştay denetçisi turnesi nasıl oluyor.Yani turneye gidilip 3-4 ay sonramı geliniyor, yada 1 ay gidiliyor sonra 2 hafta gidiliyo şeklinde parça parçamı?birde turne isteğe bağlı mı?
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum SınavlarıKPSS A içinde yayımlandı
https:// www. memurlar. net/haber/866165/sayistay-dan-denetci-yardimcisi-alimi-icin-hazirlik.html (Sayıştay'la ilgili)
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Ne başvuruymuş arkadaş her şey açık net olmasına rağmen soru yağdı.iyice memurlar nete çevirdiniz burayı
-
RE: 2019 İdari Hakimlik SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Dostlar iktisatım çok zayıf,hukuk iyi durumda.İktisat için tavsiye edilen kaynakları biliyorum genel itibariyle ama onlardan çalışırsam öğrenemem muhtemelen.iktisatı öğrenmem için tavsiye kitap ismi yazabilirmisiniz.
-
RE: 2018 İdari Yargı SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@paretowilfredo sevgili dostum bilgilendirmen için teşekkürler.şu kaynak konusu için savaş yayınlarının kitaplarından almayı düşünmüştüm,sen diğer alternatiflerini tavsiye ediyorsun galiba,doğrumu anladım.
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.KPSS A içinde yayımlandı
Hakimlikte sayı 700 arttı adli,sayıştay kendini 2017 ye saklıyor bence
-
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@hgrotius inş.açılır dost mayısta hem adli hem idari
-
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Adli hakim adayı sayıları 700 arttı bu haber Mayısta sınav olmayacağının habercisi olabilir.