Çoğu il kapattığı taban puanın altına düşer diyorum bende.Neye göre sınav okuyorsunuz,analiz ediyorsunuz.İçinizdeki karamsarlığı baz alarak mı
Pigou33 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
Ark digiturkü aradım sınav birazdan açıklanır dedi
-
@RootofAllEvil Hocam özel olmazsa sen hangi ilde guysun? Maşallahın var günün farklı saatinde forumda okuyor,yazıyorsun..İş yoğunluğun az ve rahatsın galiba?
-
Volkana sesli güldüm su içtiği şişeye nişanladı
-
@Obra Hayırlısı olsun bende 75 civarı diyorum İstanbul'a.Kimse umutsuzluğa kapılmasın sürprizlere açık geçen seneye göre yorum yaparsak hepimiz kaldık zaten.
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
Harçta egemenlik kardeşim.İnatlığına yapmıyorum bunları.Burada hepimiz orta noktada buluşalım ona göre bir değerleme yapalım.Sonradan hayal kırıklığına uğramayalım.Mali sürüklenme ile ilgili yanlış yaptığıma buradan okuyarak ikna oldum.Üzülerek 1 yanlış daha ekledim.Gerçekçi hareket edersek daha gerçekçi sonuçlara ulaşabiliriz
-
Verginin kanuniliği ilkesi:Vergi,resim,harç ve benzeri mali yükümlülüklerin kanunla konulması,değiştirilmesi veya kaldırılmasıdır.Bu ilke Anayasanın Vergi Ödevi başlıklı 73.maddesinde yer almaktadır.Ben burada hukuki fonksiyon görüyorum
-
@dembaba Hile kardeş bizim de aklımıza geldi ama sıkıntı olur diye o riski almadım.Yasak beni nasıl caydırdıysa o arkadaşları da caydırmalı.Şimdi tedirgin şekilde bekliyorlardır eminim.Her sınava ayrı süre verilmiş.Sen buna aykırı iş yaparsan hileden başka birşey değil.Kendine avantaj sağlıyorsun ki kesinlikle sınav sonucunu etkileyecek bu durum.Çünkü muhasebede süre yetmedi.O zaman kalemi,silgiyi de kendimiz getirelim ne sakınca var bunda..Kuralları tartışalım ama kural varsa da uyması bize düşer.Soruları kağıda,peçeteye vb.yazmak sınav talimatında yasaklı zaten
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
Ben oturduğum yerde gireceğim ama bunlara tepki göstermemiz,gerekli mercilere itiraz etmemiz gerekir.İnsanların işini zorlaştırmaktan başka birşey yapmıyorlar.Hep mağdur edeceğine biraz da kolaylaştır işimizi.Ama suç bizde de var.
-
Selam öncelikle herkese bol şans.Tercihen İstanbul ya da Mersin arasındayım.İkisi de gelir fakat sonrası için hangisi daha avantajlı? Biri 125 diğeri 1700 kişi mülakata çağıracak.Hangisinin kurum sınavı yüksek kapatır,hangisi daha avantajlı olur vs..Tecrübeli arkadaşlar yol gösterirse sevinirim
Pigou33 tarafından gönderilen son iletiler
-
@RootofAllEvil Estğf sadece merak ettim kötü niyetle sormadım.Art niyetle işim olmaz.Yinede k.bakma
-
@RootofAllEvil Hocam özel olmazsa sen hangi ilde guysun? Maşallahın var günün farklı saatinde forumda okuyor,yazıyorsun..İş yoğunluğun az ve rahatsın galiba?
-
@kilici Lys'de fazla kreşe falan vermek lazım.
-
@Muhalba Maliye eh,Hukuk idare,muhasebe eh,iktisat batırmışsın.Yine de 70'in altı puan gelmesine şaşırdım.Bir de genel kültür batırmış çok az yapmışsın.İyi çalışmayla seneye 80 üstü alırsın kardeş bence ışık var.Hukuk,maliye,muhasebe sallamayla değil de bilinçli yaptıysan
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Atm den para yatırabilen var mı?
-
İlana bak bu kesinlikli haksızlık.İnsanlar gireceği kurumun hangi puanla alım yapacağını bilmeden sınava girdi ve şimdi alakasız bir puan türüyle ilan geldi.İnsanlar zaman,emek harcıyor.Bu nasıl bir duyarsızlıktr nasıl bir sistemdir?
-
@ordinal-fayda Guy,Mhuy olur bence.Sgk denetmenlik olmaz gibi görünüyor.
-
@Nameless Aynı yönde düşünüyorum
-
Bende giriyorum da umudu olanlar var.En son 78'le kapatmış zaten.Söyledikleriniz sınav alımıyla ilgili bir düzenlemeye mi dayanıyor? Guy içinde benzeri birşey dediniz.Yoksa herkesin başvuracağını düşünerek tahmin mi yapıyorsunuz.Açık konuşmuyorsunuz.