Kazanan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun. Atama evraklarıyla ilgili birimden edindiğim bilgileri paylaşıyorum:
1-Belgelerde eksiklik olmamak şartıyla belgeleri elden bir yakınınız getirebiliyormuş.
2-Hazırlık okumuş belgesi kademe ilerlemede etkili oluyor. Zorunlu belgelerden biri değil. Daha sonradan da getirebilirsiniz. Lise diploması bu belge için yeterli.
3-Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması belgesine bilgisayar ortamında fotoğraf ekleyip renkli çıktı almayın, fotoğrafı yapıştırın garanti olsun denildi.
4-Etik sözleşmesinde “birim” kısmı boş bırakılacak unvan kısmına "Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı" yazılacak.
5-Adli Sicil Kaydı belgesinin adliyeden alınması gerekiyor. E-devletten alınan adli sicil kaydı kabul edilmiyor.
6-Askerlikle ilgili, tecilli olanlar için E-devletten alınacak belge yeterli ancak terhis ve muaf olanların askerlik şubesinden aldıkları belgeyi getirmeleri gerekiyor.
7-Mal bildirim belgesi üzerinde nelerin yazılması gerektiği yazıyor. Görevi kısmına "Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı" yazıyoruz. Mal bildirim belgesini koyduğumuz zarfın üzerine Ad, Soyad, TC Kimlik No yazıyoruz, arka tarafa zarfın kapandığı yere de imza atıyoruz.
8-Ayrıca istenen 2 fotoğrafın arkasına da Ad Soyad ve Tc Kimlik No yazıyoruz.
osman61 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
osman61 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar aklima takilan bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Zamaninda gümrük ve ticaret bakanlığı oluşturulduktan sonra gümrük müfettişleri gümrük mevzuatında,ticaret müfettişleri ticaret mevzuatında denetim yapmaya devam ettiler. Ancak bakanlıklar birleştirildikten sonra alınan müfettiş yardımcıları hem gümrük hem ticaret mevzuatında denetimler yaptı. Bu ilana iş müfettiş yardımcılığı olarak çıkıldı ancak kazananların başlaması görünen o ki bakanlıkların birleşmesinden sonraya bırakılacak. Sorum şu: sizce bu alımda kazanacak olan arkadaşlar eskiden olduğu gibi iş müfettişi gibi mi denetim yaparlar yoksa aile bakanlığının mevzuatının denetim görevleri de verilir mi? Iş müfettişlerinin bakanlık müfettişi olduğu göz önünde bulundurulursa her iki mevzuatın denetim görevinin verilmesi bu promosyon icin muhtemel olabilir mi ?
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
Kazanan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun. Atama evraklarıyla ilgili birimden edindiğim bilgileri paylaşıyorum:
1-Belgelerde eksiklik olmamak şartıyla belgeleri elden bir yakınınız getirebiliyormuş.
2-Hazırlık okumuş belgesi kademe ilerlemede etkili oluyor. Zorunlu belgelerden biri değil. Daha sonradan da getirebilirsiniz. Lise diploması bu belge için yeterli.
3-Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması belgesine bilgisayar ortamında fotoğraf ekleyip renkli çıktı almayın, fotoğrafı yapıştırın garanti olsun denildi.
4-Etik sözleşmesinde “birim” kısmı boş bırakılacak unvan kısmına "Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı" yazılacak.
5-Adli Sicil Kaydı belgesinin adliyeden alınması gerekiyor. E-devletten alınan adli sicil kaydı kabul edilmiyor.
6-Askerlikle ilgili, tecilli olanlar için E-devletten alınacak belge yeterli ancak terhis ve muaf olanların askerlik şubesinden aldıkları belgeyi getirmeleri gerekiyor.
7-Mal bildirim belgesi üzerinde nelerin yazılması gerektiği yazıyor. Görevi kısmına "Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı" yazıyoruz. Mal bildirim belgesini koyduğumuz zarfın üzerine Ad, Soyad, TC Kimlik No yazıyoruz, arka tarafa zarfın kapandığı yere de imza atıyoruz.
8-Ayrıca istenen 2 fotoğrafın arkasına da Ad Soyad ve Tc Kimlik No yazıyoruz.