@gmmerve bencede öyle ama gib inde işi belli olmuyo tutar diğerini kabul eder bazılarına dershanede öyle göstermişler ikilemde kaldım bi an için. İnşallah sorular açıklanırda hatalı soru var mı yok mu görürüz.
akerlof tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith sayfanın basında 2012-2013 kurum sınav puanları yok ki hocam. Diğer bilgiler için tesekkürler.
akerlof tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: VAKİFBANK UZMAN YARDIMCILIĞI
Mülakatla ilgili bilgisi olan var mı neler soruluyor ?
-
Bu sorulara ıtıraz olayı nasıl oluyor bilen var mı ? Sımdı facebookta gördüm birisi inönü savasını 2.olarak belirtmiş tbmm yi belirtmemiş dedi mantıklı geldi. Soruları tam olarak göremediğiniz için konusulanlardan da derleme yaparak ıtıraz etmeyı dusunuyorum. Bilgi almak için aradım açmadılar.
-
@gmmerve bencede öyle ama gib inde işi belli olmuyo tutar diğerini kabul eder bazılarına dershanede öyle göstermişler ikilemde kaldım bi an için. İnşallah sorular açıklanırda hatalı soru var mı yok mu görürüz.
-
@gmmerve teşekkürler.Konjonktürel diyenler aklımı karıstırdı ben de desiğin gibi yaptım.
-
Doğal işsizlik oranını ne yaptınız ?
-
Etkin etken etkililik etkenlik bunları acıklayabilecek olan var mı ?
-
@miss-smith sayfanın basında 2012-2013 kurum sınav puanları yok ki hocam. Diğer bilgiler için tesekkürler.
-
Arkadaşlar guy 2012 ve 2013 kurum sınav puanlarını bilen var mı ? Bu yılların cıkmış sorularını cozunce moralim bozuldu acıkcası.Kpss de anlatılmayan sorular gördüm muhasebe ve iktisatta özellikle.