YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA...
ultras tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
kurum başkanı fenerbahçe'nin şampiyonluğu için twit atmış. millet kaç gündür afedersiniz bi taraflarını yırtıyor bi cevap verme tenezzülünde bulunmadı kendisi. çok zor dimi 2 satır cevap vermek. bir kurum bu kadar mı önemsemez adayları. başkanın fenerbahçe twitine '' hala sayın başkanım lütfen sonuçları açıklayın, ne zaman açıklancak sayın başkanım canım başkanım '' diye millet hala yalvarıyor. bu kurumlar, bu koltuklar kimsenin babasının malı değil yaptığı sınavın sonucunu açıklamak kurumun görevi arkadaşlar size bişey lütfediliyomuş gibi davranmayın lütfen.
-
ya dostum allah aşkına sen söyle çok mu zordu arkadaşlar sonuçların açıklanması zaman alacak kpss öncesi zor gibisinden bir açıklama yapmak. millet hergün burda organize olup twit üstüne twit atıyor tek cevap yok fenerbahçe maçı biter bitmez başkandan maçla ilgili twit geliyor. kimsenin umrunda değiliz benim zoruma gidiyor bu durum.
-
arkadaşlar ilerde bürokrasinin tepelerine gelirseniz böyle olmayın lütfen bugünlerinizi düşünün sizden sonrakiler bunları çekmesin
-
akşam türkiye kupası finali var. sgk başkanı akiam atacağı twiti hazırlıyodur şimdi. taslaklara kaydeder maç biter bitmez hemen atar.
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
geçen seneki sınavda şirket kurumlar vergisi hesaplamıştır oranı da 20 dir diye belirtmişlerdi bu sene öyle bi not olmadığı için hesaplamadım. çok fazla fark etmez hesaplamak ama yansıtma hesapları kesinlikle olmalıydı bence ki gelir tablosuna yazabilesin hesapları
-
@Relativity ekrem abi bi 5 dakka daha oynasaydık be abi
-
muhasebede esnek davranıyolar zaten geçen sene maliyeden çok kalan olmuştu bu sene de bence maliye belirleyici olacak. millet kolay diyip geçiyo ama yorum soruları tehlikelidir okuyan kişinin insiyatifine kalırsın. maliyede 1 saat önceden çıkıp gidenlerin kağıtlarını merak ettim hemen yorumlarıp çatır çatır kağıda döktüler zaar.
-
RE: SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
müfettiş ihtiyacı varsa hakim savcılıkta olduğu gibi peş peşe sınavlar yapılarak alım yapılmalı. 15 temmuzda nerdeydin gibi sorular sorarak yaptığın mülakatlarla aldığın denetmenleri sınav filan olmadan müfettiş yapmak her anlamda teftiş kuruluna zarar verir.
ultras tarafından gönderilen son iletiler
-
geçen sene sınava 2000 kişi çağrılmasına rağmen çok uzatmamışlardı. bu sene olağanüstü hal bahane edilerek uzatılmazsa gelecek haftadan itibaren başkana twitterdan sorulabilir aslında.
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
oooo kaos var en sevdiğim ortam
-
RE: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
taban 75 olacaksa kpss puanı istemenin anlamı ne kü. amaç sınava başvurusu sayısını azaltmak değil mi
-
evet beyler benim kumarım biter hepinize bol şans
-
bırakın boş muhabbeti sucukmuş oraletmiş
-
RE: 2. Kere eş durumu tayini mümkün mü
evet 5 yıl şartı o şekilde ortadan kalkıyor da bu durumun pratikte işlemesi için araya birilerini sokmanız gerekir muhtemelen. 5 yılını dolduranların bile tayinleri zor çıkıyor çünkü.
-
RE: SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
müfettiş ihtiyacı varsa hakim savcılıkta olduğu gibi peş peşe sınavlar yapılarak alım yapılmalı. 15 temmuzda nerdeydin gibi sorular sorarak yaptığın mülakatlarla aldığın denetmenleri sınav filan olmadan müfettiş yapmak her anlamda teftiş kuruluna zarar verir.