Başımız dik yürüyoruz çünkü boynumuza kadar b.ka battık... Dario fo.
guy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Öyle bir söz var ki...
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
BİR FİLMDE BİR REPLİK VARDI ;
"TANRININ ÇALIŞMA YÖNTEMİNİ ÖĞRENDİM EĞER BİR BİSİKLET SAHİBİ OLMAK İSTİYORSAN BU BİSİKLETİ ÇALACAKSIN VE HER GÜN TANRIDAN AF DİLEYECEKSİN " DİYE.AKLIMA GELDİ .
ŞEYTAN DİYOR HERKES LİSTEDEKİ BİLDİKLERİ REFERANSLILARI İFŞA ETSİN
Neyse şaka maka en çabuğundan bu yenilgiyi atlatmamız lazım ve başka işlerle uğraşıp kpss olayına hobi olarak bakmamız gerektiği kanısındayım artık.
-
@by123 tuğrul kimse kafayı sıyırmış sanırım. :=) allah akıl fikir versin.
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Arkadaşlar bir bağlantısı olan varsa iyi bir kanalda 1 2 dakikalık bir konuşma hakkı tanısın beni gönderin
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
arkadaşlar 83 puanım var 10 kişi alan adıyaman' da şansım nedir veya adıyaman düşünen var mıdır ?
guy tarafından gönderilen son iletiler
-
@ömüryetermi ben konuşurum arkadaşlar yeter ki arkamda dik durun bana kâfi.
-
Ben bimer e yazdım. Arkadaşların dediği gibi siyah çelenk olayı mantıklı ancak utandırıcı bir durum diye gelen olmaz. Ben konuşurum metni hazırlayın ve arkamda arkadaşlar olsun yeter bana.
-
BİR FİLMDE BİR REPLİK VARDI ;
"TANRININ ÇALIŞMA YÖNTEMİNİ ÖĞRENDİM EĞER BİR BİSİKLET SAHİBİ OLMAK İSTİYORSAN BU BİSİKLETİ ÇALACAKSIN VE HER GÜN TANRIDAN AF DİLEYECEKSİN " DİYE.AKLIMA GELDİ .
ŞEYTAN DİYOR HERKES LİSTEDEKİ BİLDİKLERİ REFERANSLILARI İFŞA ETSİN
Neyse şaka maka en çabuğundan bu yenilgiyi atlatmamız lazım ve başka işlerle uğraşıp kpss olayına hobi olarak bakmamız gerektiği kanısındayım artık.
-
Mülakat sorularını eksiksiz bir şekilde cevapladım, saygıda kusur etmedim, hatta sorulan soruların birinde fikrin nedir neler biliyorsun diye anlat denilince 3 dakika kadar soruyu etraflıca ve komisyon heyetinin bile bilmediği noktalara değinerek açıkladım. kpss puanım 83 kurum sınavı puanım 79du ancak olmadı . Kısmet diyip geçiyorum. Bekle beni askerlik
-
@by123 tuğrul kimse kafayı sıyırmış sanırım. :=) allah akıl fikir versin.
-
parasını yedirecek bir hatun göreceğimi sanmıyorum
-
@aycdrn arkadaşın her söylediğine katılıyorum. Şahsi görüşüm en aşağı 1 ay a açıklanırdan yanaydı forumda ki duyumcuları, şunları, bunları görünce hem gereksiz stres yaptım hem de burada insanlar hiç yere kalbini kırıyor. Kimse kimseyi kırmasın arkadaşlar zaten açıklandığı zaman göreceğiz bir şekilde.
-
Guy ve askerlik
Sayın tercihini yap sakinlerinden bu işle ilgisi olanların yardımcı olmalarını rica ediyorum.
Temmuz 2015 te mezun oldum ve 1989 doğumluyum . Hâlâ askerlik erteleme işlemleri yapmadım acaba şimdi gidersem bir problem çıkar mı yoksa hala tecil.suresi aralığında olduğu için tecil.ederlermi?
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
arkadaşlar 83 puanım var 10 kişi alan adıyaman' da şansım nedir veya adıyaman düşünen var mıdır ?
-
RE: Öyle bir söz var ki...
Başımız dik yürüyoruz çünkü boynumuza kadar b.ka battık... Dario fo.