86.7 ile şansim nedir sizce arkadaşlar ancak siralamam 600
bsasmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
RE: Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
@-Deficit- @ParadoX dün adana vakıflar bölge müdürlüğüne gittim, bu işin içinde olan kişilerden bilgi almak amaçlı. Orda ki şube müdürleriyle görüşme fırsatım oldu ve genel anlamda turne ile ilgili belli bir süre olmadığını söylediler. Bazı seneler hiç çıkmıyorlar teftişe, bazen 5 ayı bulabiliyor denildi bana. Ayrıca müfettişler teftiş ettikleri şehirden hafta sonu dahil bütün tatil günlerinde ailelerinin yanına dönebiliyormuş. Peki arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu meslekle ilgili gerçekten anlatıldığı gibi sadece sıkıntılarla ve zorluklarla dolu bir meslek mi ? Eğer öyle olsa neden herkes ''müfettişlik dünyanın en zor mesleklerinden biri'' gibi şeyler söylemiyor da çoğu kişi müfettiş olmak için uğraşıyor bunu merak ediyorum gerçekten
bsasmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
Kazanan ve belge teslimi yapan arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı acaba işe başlama ile ilgili ?
-
@ParadoX Allah inşallah hakkımızda en hayırlısını nasip eder hocam, hayırlı günler başarılar..
-
@ParadoX belki de bu son cümlen aslında kimsenin konuyla ilgili olarak sağlıklı bir bilgiye sahip olmadığına kesin bir delalet oldu. Demek ki bekleyip ne olduğunu kendimiz tecrübe edeceğiz hocam
-
@-Deficit- @ParadoX dün adana vakıflar bölge müdürlüğüne gittim, bu işin içinde olan kişilerden bilgi almak amaçlı. Orda ki şube müdürleriyle görüşme fırsatım oldu ve genel anlamda turne ile ilgili belli bir süre olmadığını söylediler. Bazı seneler hiç çıkmıyorlar teftişe, bazen 5 ayı bulabiliyor denildi bana. Ayrıca müfettişler teftiş ettikleri şehirden hafta sonu dahil bütün tatil günlerinde ailelerinin yanına dönebiliyormuş. Peki arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu meslekle ilgili gerçekten anlatıldığı gibi sadece sıkıntılarla ve zorluklarla dolu bir meslek mi ? Eğer öyle olsa neden herkes ''müfettişlik dünyanın en zor mesleklerinden biri'' gibi şeyler söylemiyor da çoğu kişi müfettiş olmak için uğraşıyor bunu merak ediyorum gerçekten
-
hocam peki ön mülakatta müfettiş bana da ben 8 aydır görev yerimin dışındayım (yani teftişte) gibi şeyler söyledi, bunların bizi caydırmak dışında bir gerçeklik payı olabilir mi ? Bu VMY'nin turne süreleri ile VGM birbirine yakın mıdır acaba ?
-
@ParadoX teşekkürler hocam hemen bakıyorum
-
merhaba arkadaşlar vgm müfettiş yardımcılıgında yılda kaç kez teftiş oluyor ? bu turne olayı ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı ?
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
P113 üm 81 acaba soz konusu olabilecek 500 kisilik bir alimda şansim yuksek midir sizce ?
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
86.7 ile şansim nedir sizce arkadaşlar ancak siralamam 600