@emekemek hayir hocam TIM Türkiye İhracatçılar Meclisi
graff tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
-
@emekemek anladım hocam kafanız karışmakta haklı. Biraz karmaşık bir yapi. Kisaca anlatayım. Bu yapıda TIM ve birlikler var. Bütün birlikler TİM'e bağlıdır. Yanlış hatirlamiyorsam 13 birlik var. TIM ve bütün birlikler kendi sınavlarını ayrı ayrı yaparlar. Istanbulda bulunanlar TIM,İİB,İMMİB ve İTKİB. Mesela su anda itkib,iib,baib(bati akdeniz ihracatci birlikleri) ilanlari mevcut. Devam efen ilanlardan birine basvurabilirsiniz unutmayın.
-
@mechanic1111 böyle bir seye sahit olmadim. Sorup sorusturdum sahit olan da yokmus. Bir bakıma kariyer bir meslek burası. Özel sektör gibi düşünmeyin.
-
@norules ankarada orta anadolu ihracatci birlikleri var. her birlik kendi sinavini kendi acar. TİM icin basvurduysaniz TIM istanbulda sadece.
-
@emekemek istanbul tekstil konfeksiyon ihracatçı birlikleri olduğu için istihdam istanbul. Baska bölgelerdeki ihracat birliklerini kastediyorsaniz, mevzuatta 1 seneyi tamamlayan personel için nakil imkânı var fakat ne kadar mümkün olur bilemiyorum. Maas olarak da herhangi bir bakanligin merkez uzman yardımcılığı seviyesinde. Yurtdisi gorev alirsaniz daha da üst seviyede.
-
@busrabusra evet. İlanın 3.maddesinin son cümlelerini okuyunuz lütfen. Bu durum yüzünden ege ihracatci birliklerine ve itkib'e aynı anda basvuran adaylar ne yazık ki elenmişti. Basvurunuzdan birinin iptali icin kurumla iletişime geçmenizi öneririm.
-
RE: kulak içi kulaklık
jbl t290 alışveriş sitelerinde 59 tlye bulabilirsin.