ilk sınavımı 1 soru ile kaybettim sonraki iki sınavın mülakatında elendim. kazanamayan arkadaşlar üzülmesin bu biraz can sıkıcı ve yorucu bir süreç. her kaybettiğimde daha iyisini yapacağım, olacak dedim. sizi yavaşlatmasın. her şey gönlünüze göre olsun.
SK26 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@sınavstilisti hiç belli olmaz kardeşim. benimki sadece tahmin. ne sürprizlerle karşılaşıldı guy sınavlarında. hakikat sonuçlar açıklanınca ortaya çıkacak. inşallah herkes istediğini elde eder.
-
arkadaşlar şu an olacak olanı değiştirmeye çalışıyorsunuz. herhangi bir somutluğu yok yaptığınızın. zihinleriniz içinde bir çok şeyi kıyaslıyorsunuz sonra bunu dışa vurup birbiriniz ile kıyaslamaya giriyorsunuz. kendinizi üzüyorsunuz. sonuçlar açıklanınca kazananlarınız olacak. bu muydu be tüm kaos, anlamsız diyeceksiniz. kaybedenleriniz ise halen üzülmeye devam edecek ve kendini daha fazla yıpratacak. naçizane önerim dışarı çıkın, arkadaşlarınızla buluşun, film izleyin ama 4 gündür dönen kargaşanın içine kapılmayın. hiçbir şey kendinizden değerli değil.
SK26 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@friedman98 bahar dönemi şubatta başlar kardeşim. senin de durumun muamma olur benim gibi. şimdi başvurusu olan yer varsa kaçırma. sadece tezli tezsiz yüksek lisans değil uzaktan eğitim tipi öğrenim veren yüksek lisanslara da bak. belki bu dönemde vardır başvurusu devam eden.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Hayırlı olsun arkadaşlar. Askerlik durumu benim gibi sıkıntılı olan arkadaşlar için İnsan Kaynaklarını aradım. Biliyorsunuz ilk grupta en az 01.06.18 3. grupta en az 01.09.18 tarihine kadar tecilli olmak gerekiyor başvurabilmek için. Ancak bu yükümlülük mülakata girerken geçerli olacakmış yani mülakat için belgeleri teslim ederken. Yüksek Lisan yapıp bu dönem mezun olacak arkadaşların askerliğini 1 yıl daha tecil etme şansı var. O yüzden mülakat, mezuniyet sonrasına denk gelirse mülakata girebileceğiniz anlamına geliyor bu. Böyle bir ihtimaliniz varsa kaçırmayın.
Mülakatın hangi zamanda olacağını sordum. Ocak veya şubat ayında olabilir ancak kesin bir şey diyemem dediler.
Herkese başarılar.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
p23 83.63 sıralama 1535 gelme ihtimali nedir ?
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
gk-gy 70 net
hukuk 13
iktisat 17,5
muhasebe 23
maliye 34 nettahminen kaç gelir arkadaşlar p35 ?
-
ilk sınavımı 1 soru ile kaybettim sonraki iki sınavın mülakatında elendim. kazanamayan arkadaşlar üzülmesin bu biraz can sıkıcı ve yorucu bir süreç. her kaybettiğimde daha iyisini yapacağım, olacak dedim. sizi yavaşlatmasın. her şey gönlünüze göre olsun.
-
arkadaşlar şu an olacak olanı değiştirmeye çalışıyorsunuz. herhangi bir somutluğu yok yaptığınızın. zihinleriniz içinde bir çok şeyi kıyaslıyorsunuz sonra bunu dışa vurup birbiriniz ile kıyaslamaya giriyorsunuz. kendinizi üzüyorsunuz. sonuçlar açıklanınca kazananlarınız olacak. bu muydu be tüm kaos, anlamsız diyeceksiniz. kaybedenleriniz ise halen üzülmeye devam edecek ve kendini daha fazla yıpratacak. naçizane önerim dışarı çıkın, arkadaşlarınızla buluşun, film izleyin ama 4 gündür dönen kargaşanın içine kapılmayın. hiçbir şey kendinizden değerli değil.
-
@sınavstilisti hiç belli olmaz kardeşim. benimki sadece tahmin. ne sürprizlerle karşılaşıldı guy sınavlarında. hakikat sonuçlar açıklanınca ortaya çıkacak. inşallah herkes istediğini elde eder.
-
bu 4. girişimdi. ilk sınavdan acemiliğin de verdiği deneyimsizlikle 83 aldım. ikinci sınavım 85 son sınavdan da 90 aldım. kasım 2015 hem geçen yıllara nazaran daha kolaydı hem de geçmiş yıl soruları ile paralellik gösteriyordu. Son sınav ise oldukça farklıydı. kaliteli bir sınav yapalım derken ellerine yüzlerine bulaştırmışlar bence. 80-82 arası bir net bekliyorum. İstanbul'un kesinlikle -80 kapatacağını tabanın da başvuru puanı olan 76'ya kadar inebileceğini düşünüyorum. Yine bana kalırsa Bursa ve Antalya yüksek kapatanlar olabilir.