@aliveli cok sagolun
dirilis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: feragat dilekçesi
@Antimülakat ben herhangi bir gerekce gostermedim. Cunku gecmem gereken bir kurum vb. Yok. Sadece feragat ettigimi ve surecin durdurulmasini talep ettim.
dirilis tarafından gönderilen son iletiler
-
Fakat bilim sanayide yedeklerin hakki 3 ay. Bunu da belirteyim.
-
@adayyy panik yapmayin. Ben bilim sanayiden feragat ettim ve bu durumu atama sube muduruyle konustum dun. Hicbisey olmuyor mustafi sayilmiyoruz. 1 yil memur olamama diye bir durum da olmuyor. Cunku daha atanmadik. Sadece feragat ettigimi belirtmem de yeterliymis. Gerekce gostermeye gerek yok dedi. Sanirim bilim sanayide epeyce yavas ilerliyor hersey.
-
@Antimülakat ben herhangi bir gerekce gostermedim. Cunku gecmem gereken bir kurum vb. Yok. Sadece feragat ettigimi ve surecin durdurulmasini talep ettim.
-
@gltn dilekceyi yolladim ben de. Henuz tebligatim gelmedi zaten. Insallah ulasir ellerine de bi problem cikmaz. Tesekkurler..
-
@paretowilfredo arsiv guvenlik arastirmasi formu, mal bildirimi, ikametgah vb. Seylerden bahsediyorum yani.
-
@paretowilfredo sadece atama islemlerimin yapilmasi icin belgeleri gonderdim. Henuz atamam yapilmadi. Elime bir tebligat ulasmadi yani. Buna ragmen mi mustafi sayiliyorum?
-
@ParadoX sagol kardesim. Cok aciliyeti olan bir durum. Yedeklerin hakkina girmek istemiyorum. Sure dolmadan feragat dilekcesi vericem.
-
feragat dilekçesi
bir kuruma atanmak için belgeleri yolladıktan sonra başka bir kurumun mülakatını kazanırsak, belgeleri gönderdiğimiz ilk kurumdan feragat edebilir miyiz dostlar? kadroların A ya da B kadro olması fark eder mi?