@hayallervmy bence seslenmeyelim.ciddiye bile almadim,almayalım.Amaç farklı çünkü.
hü.sbky tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Bir kuş çiz yavrum yüzüme gözyaşınla
Bir kuş tel tel kirpiklerim kanat olsun
Bir kuş çırpınan kalbi dudağımda
Bir kuş yavrum sıcaklığın beni bulsun.
Bahar gelmiş balam benim
Bahar gelmiş dayanmış
Dalda yaprak bebeciğim
Suda köpük uyanmış
Kuzulara özenmiş kızım benim
Körpe sesler dinlenmiş
Ay ışığında yanmış yavrucuğum
Onun için beyazmış. -
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@1903bjk birçoğumuz kendimizden ziyade ailemiz için istiyoruz.Allah hepimizin yüzüne baksın.İnşallah hep birlikte seviniriz.
-
Söylesene Vera,
Çocuklara Sıkılan Hangi Kurşun kahpe Değildir?Nazım Hikmet
-
“Dünyanın gelmiş geçmiş bütün filozoflarına, bütün şairlerine, bütün yalvaçlarına, bütün ermişlerine kızıyorum, onca kitap niye yazıldı diye düşünüyorum, ne gereği vardı, o kitaplıklar, o konferanslar, o toplantılar; o kendini matah bir şey zanneden politikacılar, benim gibi gazeteciler, dünyayı kurtaracakmış gibi ciddi yüz ifadeleriyle ekrana çıkan çokbilmişler, üniversiteler, ben var ya ben diyenler, hepimizi toplasalar bir incir çekirdeğini doldurmayız diye düşünüyorum. Hele o zenginler, hele o paraya, kata, yata tapanlar, hele o gösteriş düşkünleri. Hepsini o süslü saatleriyle, pırlanta yüzükleriyle, limuzinleriyle birlikte gömmeli diye düşünüyorum, aman ayrılmasınlar onlardan. Sokaktan geçerken, telkari ustasından duyduğum o türkü takılıyor dilime: ‘Bu dünya bir penceredir / Her gelen baktı geçti’ diye tekrarlıyorum durmadan. Felsefe bundan başka nedir ki diyorum; raf çökerten onca kitap, onca üniversite, anlı şanlı felsefe profesörleri, sözümona varlığı sorgulayanlar bundan başka bir şey söyleyebilirler mi?”
Huzursuzluk / Zülfü Livaneli
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Söyle bir kırık hava döneyim
Turna uçsun içimde
Ben seni nasıl sarıp nasıl seveyim
Hayalimde düşümde -
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Sabah listeye dört kez baktım sanırım.böyle bir heyecan yok.Birkac saat de inanamadım nasıl bi ümitsizlikse.Cok şükür Alah yüzümüzü güldürdü.Bekleyenlerinkini de güldürür insallah tez zamanda,hepimiz cok emek verdik.
-
...
Bir gün Allah peygamberleri çağırıp sormuş,saadet nedir? demiş.Her biri kendilerine göre cevap vermişler. Musa: Arzı Mev'uda gitmektir; İsa: Bir yanağına vurana ötekini uzatmaktır; Buda: Hayatta hiçbir arzusu olmamaktır, yollu şeyler söylemiş. Sıra bizim Muhammed'e gelince: " Saadet,hayatı olduğu gibi kabul etmektir..." demiş. Ne doğru söz! Hayatı olduğu gibi kabul etmeli ve ona ne bir şey ilave etmeli, ne de ondan bir şey eksiltmeli... -
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@maliyeciniz az once ben de bi girip ismime baktım ismim duruyo mu diyenasibimiz buraymış aynısını ben de yaşadım guy olmak da kolay değilmiş hani...
hü.sbky tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Kdv mahsubundan emin miyiz ben devreden borçlu yaptım ben.Yanlışsa açıklayabilir misiniz
-
@beylerbeyi çok moralim bozuk tavrım sınava,kendime .şahsınıza değil=D
-
O zaman paylaşılanlara göre alan 40
Genel kültür 7
Genel yetenek 11 gelse şansım var mı başlığı terk mi edeyim -
@murky
Cezai şartın doğru cevabı neydi hocam -
Ana sözleşme gereği yedek ayırma kaydı vardı
Bir de hangisinin artması işletme için olumsuzdur diye bi soru hatırlayan var mı -
@murky zorluyorum ama çıkmıyo =D
-
Tevkifat yapma zorunluluğu olmayan ?
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bi 20 yanlış da benden gelsin
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kazai rüşt - hakim kararıyla erginlik şartları
15 yaşın doldurulmuş olması
Küçüğün talebi
Velinin rızası
Küçüğün menfaati