Bir de başka bir başlıkta kurumlar isterse süresi geçtikten sonra da ilanlarında 2016 puanını kullanabilirler diye okudum geçmişte buna benzer bir şey olmuş. İlana çıkarken kurumların 2016 mağdurlarını unutmamalarını da talep etsek belki bir işe yarar duyan olur.
öyküü tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bende 9 Dönemden umut kesildi diye düşünmeye başlamıştım. Ne zaman etkinlik olucak acaba bi bilgisi olan var mı?
-
Ben burayı geç keşfettim aranıza geç katıldım ama öğrenince twitter hesabı açıp elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Ben yine de yazmayı bırakmayalım derim en azından elimizden geleni yaptık deriz duyurmaya çalışalım her yerden.
öyküü tarafından gönderilen son iletiler
-
Bir de başka bir başlıkta kurumlar isterse süresi geçtikten sonra da ilanlarında 2016 puanını kullanabilirler diye okudum geçmişte buna benzer bir şey olmuş. İlana çıkarken kurumların 2016 mağdurlarını unutmamalarını da talep etsek belki bir işe yarar duyan olur.
-
Ben burayı geç keşfettim aranıza geç katıldım ama öğrenince twitter hesabı açıp elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Ben yine de yazmayı bırakmayalım derim en azından elimizden geleni yaptık deriz duyurmaya çalışalım her yerden.
-
Bende 9 Dönemden umut kesildi diye düşünmeye başlamıştım. Ne zaman etkinlik olucak acaba bi bilgisi olan var mı?
-
RE: Gel oku ve Hakkaniyetin ile cevap ver ?
Burada sölenenlerin hepsi doğru. Evet İİBF'nin yıllardır süren ve malesef kanıksanmış konuşulmayan bir sürü sorunu var.. Ama önce bu yılın sorununu cözsek @deulukiz dediğinize göre kurumlar isterlerse 2016 puanını da geçerli sayıp ilana çıkabilirler geçmişte olmuş ozaman bu yönde baskı yapılsa kurumlara Tweeter etkinlikleri yapıp bu talebimizi dile getirsek olabilir mi denesek en azından..
-
RE: Gel oku ve Hakkaniyetin ile cevap ver ?
Peki napabiliriz arkadaşlar? Her şey için çok mu geç birlik olup yazsak bir yerlere. 2017 KPPS den şu puan türü ile 2016 KPSS den şu puan türü şeklinde alıma çıksa kurumlar haksızlık ortadan kalkabilir ama olabilir mi böle bir şey?