Terbiyesizlik başka bit şey değil .... "ADALET" arıyorum.
Kpss2014 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
Rabbimiz hepimizin kalbini biliyor.
İnaşallah en kısa sürede açıklanır ve liyakatın başka hiç bir yakışıksız edinim ile yarışmadan hakedene galibiyeti kpss ve sonrasında da getirir.
Evet bu memleket çok zor...damat içtihatından...adalete niçin yürüdüğünü tam anlamı ile anlamayan bir zihniyetten bizi kurtarır.
Kazananlar ileriye bir adım atmış olacak işte bu adım birilerinin adamı olmadan üstlerin hukukuna inanmışlara gelecekte alacağı pozisyon ile HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ öğreten ve anımsatan insanları olmamız Rabbim bize nasip eder inşallah.
İstanbul acarkette 2,5 mio usd olan bir villa kadar değeri olmayan masum Türk Devleti kardeşlerim 3 ila 5 tl kazanmak mesele değil mesele HIRSIZLARA karşı durmaktır.
VATANIMIZA sahip çıkalım ve muhakkak ve muhakkak öteki alemi asla bu süreçlerde unutmayalım.
Saygılarıma rabbim inşallah en güzelini nasip eder. -
ösym .... parayı az aldı ya i..nelik yapıyor
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar guy çalışmak için bana rehberlik lazım hangi derslere çalışmalıyım yardım ltf
-
İnternette olan videoları izleyin günde 10 dk video size çok şey katacaktır ben bu tekniği kullanıyor olacağım çünkü temeli zamanında böyle attım .... görsel zeka güvenin
-
RE: Banka'da Genel Müdürlük ile Şube Arasındaki Farklar
Şuan şubede görev yapıyorum özel bankada ve işten adam atmak için bakınıyorlar ....bunların Allah bin bir türlü belalarını versin bende göreyim inşallah ...bunlar varya bunlar aç köpekler çalışanını bile sömüren pislikler ...sömürgeciliğin yeni adı BANKACILIK
Kpss2014 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Banka'da Genel Müdürlük ile Şube Arasındaki Farklar
Şuan şubede görev yapıyorum özel bankada ve işten adam atmak için bakınıyorlar ....bunların Allah bin bir türlü belalarını versin bende göreyim inşallah ...bunlar varya bunlar aç köpekler çalışanını bile sömüren pislikler ...sömürgeciliğin yeni adı BANKACILIK
-
Arkadaşlar konuya yabancıyım bu puanlarla ne yapabilirim mezuniyet İŞLETME
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
geçenki alımlar hangi puan türlerinden oldu ve kaç ile kapattı yardım ltf
-
İnternette olan videoları izleyin günde 10 dk video size çok şey katacaktır ben bu tekniği kullanıyor olacağım çünkü temeli zamanında böyle attım .... görsel zeka güvenin
-
@hoyratbeg kardeşim bana yazdıysan eğer Allah seni inandırsın ( yemin ederim ) hiç çalışmadım sınav günü sadece sınava gittim ana şimdi oturdum iktisad ders çalışmaya başladım ara verdim foruma yazdım
-
Arkadaşlar merhaba p40 sıralamam 1876 sizce hangi süteci nasıl takip etmeliyim işletme mezunuyum yardım ltf
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@gmsmustafa kardeş dalga geçmek yada buna benzer bir yaklaşımım elhamdulillah olmadı inşallah olmaz da sadece deneyimi olan arkadaşlara sormak için yazdım lütfen yanlış anlama
Selametle -
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar kolay gelsin puanlarım :
P39 80.93
P40 79.57
P41 78.11
P42 74.74
P43 73.2
İşletme mezunuyum.
Sizce içerdemiyim. -
RE: Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
Terbiyesizlik başka bit şey değil .... "ADALET" arıyorum.
-
Arkadaşlar ilanları nereden takip edebiliriz en sağlıklı şekilde