İibf lilerin istatistikçiler ile ne alıp veremediği var anlamış değilim.Her ilandan sonra vay efendim neden şu istatistikçilere kadro veriyorsunuz diyorsunuz siz kendinizde nasıl bir hak görüyorsunuz da bunu söylüyorsunuz,sizin fakülteden mezun o kadar çok adam var ki ülkede, kendinizi özel falan mı zannediyorsunuz. Zaten sgk denetmen yardımcılığının son alımında sizin çığırtkanlıklarınız yüzünden her zaman verilen 100 istatistikçi kadrosu 50 ye düşürüldü.Artık bizimle ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmayın!
hotellingtkare
@hotellingtkare
hotellingtkare tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
arkadaşlar yedeklerin durumu,asillerin güvenlik soruşturmaları tamamlandığında mı belli olur yoksa onların illeri açıklanıp tercih yapınca mı,yani sizce yedeklerin durumu bir iki haftaya netleşir mi yoksa bir kaç ay mı sürer?
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@extraordinary hocam o kadar kötü geliyo ki her şey 2014 başından beri uğraşıyorum, en son sgk denetmen yard da olmadı artık bi planım yok bu seneki kpss kötü geçti:( hemşirelik yazmadığım günlere lanet ediyorum yazsaydım çoktan atanırdım dyorum ne olacak böyle:/
-
RE: 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
@osaduman hocam bir şey soracağım il ticaret kazandım, eş durumumu belgeleyeceğim, ozaman kuraya katılmayıp hemen eşimin olduğu ilde başlamam mümkün olacak değil mi?
-
hocam bu istatistikte kaçıncı yedeğe düşer biri gerçekçi cevap versin allah için nolur:(
-
RE: 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
@Antimülakat çok sağolun hocam keşke tüm bilgili insanlar sizin gbi bilgilerini aktarmayı huy edinse:) teşekkür ediyorum:)
-
@FATMAN06 o kadar tuhaf bir süreç ki buna kalkışmak bile cesaret, önce kpss ye hazırlanmaya karar ver,dersaneye yazıl,sana destek veren insanlar sayesinde psikolojini ders çalışmaya hazırla,çalış çabala denemelere gir,sınav günü de psikolojin iyi olacak ama karnın falan ağrımicak heyecan yapmican her şey mükemmel olcak,p 111 in hesaplanacak sonra ilan açılmasını beklicen açılacak listeye girecen.zaten o kadar çok aşama var ki bu noktaya gelen kişiye madalya takılması lazım bana göre.hadi bunları başardın geriye kaldı mülakat o gerçekleşmezse tüm sistem çöküyo:( e tüm bunlar mülakattan geçmek içindi geçemedik noldu:/
-
RE: KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
@mbguy eyvallah hocam saolun:)
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
sgk istatistik için puan barajını 75 belirlerse yandık:( p 12 için konuşuyorum. 70 belirleme ihtimali var mı sizce arkadaşlar
hotellingtkare tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
duyurularda henüz yok ama e devletten girince gözüküyor,yedeklerin durumu açıklanmış.
-
arkadaşlar bu saate kadar yedeklerin durumu belli olmadı henüz,sizce ne zaman olur?kurumu arayan var mı?
-
Yedek tercihi yaptıktan sonra çıktı alıp bekleyeceğiz değil mi, belgeleri kazanırsak vereceğiz?
-
@gumrukçu emin misiniz hocam, peki bir süreden kastınız ne
-
Evet mantık sorularına anlam veremedim karambole bir şeyler yapmaya çalıştım
-
Arkadaşlar sınavınız nasıl geçti ben istatistik alanından girdim. Öncelikle fiziksel şartlar olumsuzdu sınavı yemekhanede yapmayı tercih etmişler ve içerisi çok sıcaktı dikkatimi toplamakta zorlandım . Başkanlığın görev alanına giren konular için de hep 5502 ye çalışmıştım ordan pek soru gelmedi genelde çalışmadığım 5510 dan gelmiş:( istatistik de çok kolay değildi daha doğrusu alanımız ile ilgili doğru düzgün kaynak olmaDığı için neye çalışacağımı bilemiyorum ve her sınavda sanki bu bölümü okumamışım da sorular uzaydan gelmiş gibi hissediyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
-
arkadaşlar bu yedek atamalarda eş durumu nasıl oluyor.eşim ankarada çalışıyor eşdurum belgesi sunsam kabul olur mu szce?
-
RE: 11.Promosyon SGK Hk.
üstatlar bu yedek atamalarda eş durumunun faydası olur mu.eşim ankarada çalışıyor ,misal ben adıyamanı yazsam,oraya gitmeden eş durum belgesi sunsam kabul olur mu?
-
İibf lilerin istatistikçiler ile ne alıp veremediği var anlamış değilim.Her ilandan sonra vay efendim neden şu istatistikçilere kadro veriyorsunuz diyorsunuz siz kendinizde nasıl bir hak görüyorsunuz da bunu söylüyorsunuz,sizin fakülteden mezun o kadar çok adam var ki ülkede, kendinizi özel falan mı zannediyorsunuz. Zaten sgk denetmen yardımcılığının son alımında sizin çığırtkanlıklarınız yüzünden her zaman verilen 100 istatistikçi kadrosu 50 ye düşürüldü.Artık bizimle ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmayın!