@piretorbası Servisi zaten onların teklifinden önce ben reddederim. Uzman yardımcılığını kastetmiştim de mülakatımda öyle bir muhabbet dönmemişti. Teklif gelirse ben de onlara yatırım bölümünü teklif ederim, gelmezse yoluma bakarım.
![](/uploads/profile/507-profileimg.jpg)
Garmonbozia
@Garmonbozia
Garmonbozia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
RE: BDDK 100 Personel Alım Duyurusu
Geçen sene Bankacılık Uzm 300 kişi çağırdı sınava 78,1 le kapattı. Murakıplık ise 400 kişi çağırdı 85,3 le kapattı. İngilizce çeviriler zorlar özellikle terminolojiye hakim olmayan arkadaşları. Ayrıca sadece p35 değil p40, 45, 53, 56, 71 le de çağırır
-
RE: Botaş 94 personel alacak 2017
BOTAŞ'ın kendi ilan tarihi 09.01.2017 olarak gözüktüğü için İş kur'a da o vakitte düşer diye tahmin ediyorum.
Garmonbozia tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
@buralardayeni kenar sayısının iki katı
-
Kimseye Ankara uzman yardımcılığı teklif edilmedi mi? Genel müdürlüğü Ankara'ya çevirme imkanımız var mı acaba?
-
İstanbul mesken tazminatı şube için brüt 451 tl genel müdürlük için brüt 330 tl
-
@hadibakalim Emin değilim bankacılık kavramlarına ve unvanlarına aşina da değilim. Hazine , finansman, yatırımcı ilişkileri departmanında veriliyo diye yorumladım paylaştığım pdf den. Servis görevlilerine verilmiyo o zaman doğrudur.
-
@venivicci Benim bankacılıktan gram anladığım yok ama varsayımlarla bi tahminde bulunabilirim. Burdaki arkadaşlara teklif edilen pozisyon servis görevlisi. Çalışılacak görevi banko hizmetleri asistanı olarak varsaydığımızda unvanı servis görevlisi olan bir kişiye 2.486 tl brüt ücret ödeniyor. Bunu nete çevirdiğimizde yıllık 22.300 tl yapıyor.
http://www. verginet.net/dtt/MaasHesaplama.aspxYaklaşık 1800 tl den 4 net maaş ikramiye, birer maaş da performans primi ve temettü desek 10800 tl yapar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama 12 aya böldüğümüzde 2750 lira civarı yapıyor. Daha buna mesken tazminatı dil tazminatı ve spk lisansı dahil değil. Tabi bir de yemek yardımı var
Bankada çalışan arkadaşlar yanlışım olduğu yerde uyarırsa daha yakın doğrulara ulaşabiliriz.
-
Belgelerin gücü adına!!!
http://www .ozfinansis.org.tr/wp-content/uploads/2017/01/II.D%C3%96NEM-T%C4%B0S-EKLER%C4%B0_HALKBANKASI.pdfHerkes eline geçecek parayı kendi özelinde hesaplayabilsin diye...
Not: Ücretler brüttür kendinizi yanıltmayın.
Sanırım internet adresi paylaşmak yasak. (w)orld (w)ide (w)eb ile nokta arasındaki boşluğu sildiğinizde bankanın parasal haklarına ulaşabilirsiniz. -
RE: HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
Uygun görüldüğümüz takdirde muhtemelen uzman yardımcılığı teklifiyle gelcekler
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
@anka06 Bankanın kayıtlı e posta adresi vakifkatilimbankasi@hs03.kep.tr
Doğru yanlışlarını öğrenen arkadaşlar buraya yazarsa olumsuz yanıtı alanlar için bi fikir oluşur -
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
Bana olumsuz maili geldi fakat gy ve ing en az 45er alandan da en az 75 doğru bekliyordum. Kazanan, teklif alan arkadaşlar yaklaşık ne kadar doğru beklediklerini söylerse sevinirim. Bilgi edinme başvurusunda bulundum cevap geldiğinde editlerim burayı.