Marmara Kalkınma Ajansı yeni açıklanmış. 3,5 ay sürmüş görünüyor. İSTKA da ortalama bu kadar sürmüştü. OKA da ortalama bu kadar sürede sonuçlarını açıkladı. Buralardan bir tahmin yürütmeye çalışıyorum. DİKA en çok geciken yanılmıyorsam. Hepimizin hakkında hayırlısı...
laboromniavincit
@laboromniavincit
laboromniavincit tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
-
Herkese selamlar. Bugun SERKA'yı aradim. Ilgili kisi: "Aslinda bu hafta bekliyorduk ama bize gelen bir sonuç bilgisi olmadi; ancak birkac gun icinde gelecektir daha gecikmez diye düşünüyoruz" dediler.
-
Bugün Karacadağ Kalkınma Ajansı'nı aradım. Kendilerinin de Bakanlık'tan liste beklediklerini, başka bir bilgileri olmadığını öğrendim. Şimdiye kadar açıklanan sonuçları bir değerlendirdiğimizde MARKA mülakatını 4-7 Temmuz'da yaptı, sonuçlarını 25.10.2017'de açıkladı; OKA 10-12 Temmuz'daki mülakat sonuçlarını 16.10.2017 tarihinde açıkladı; İSTKA 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiği mülakatın sonuçlarını Ağustos ayında açıkladı; SERKA 13-14 Temmuz'daki mülakat sonuçlarını 11.12.2017 tarihinde açıkladı; DAKA 1-2 Ağustos mülakatı sonuçlarını 30.12.2017'de açıkladı...
DİKA, GEKA, KARACADAĞ, BAKA'dan henüz sonuç yok...DİKA, GEKA, BAKA'yı yakın zamanda arayan olduysa bilgi verebilir misiniz?
-
Dika birkac gune aciklanacak bilgisi verildi forumda Dika basligi altinda. Insallah hepsi pespese aciklanir.
-
@te_go_çı bir umut haberin her türlüsüne sarıldım. Tesekkur ederiz.
-
@burcuburcu Bilgi için çok teşekkür ediyorum. En azından kazanmadığım kesin değil diye sevindim. Ancak anlamadığım konu şu: bu formu teslim etmeden güvenlik soruşturması yapılamıyorsa Ajanslar 4-5-6 aydır neyi bekliyor? Bir de diyelim kazandığımız açıklandı ve bu form bizden istendi. O zaman 6 ay daha bu form ile ilçelerde güvenlik soruşturması yapılması için bekleyecek miyiz?
-
@te_go_çı, içinde söyledi: Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
Bu arada, Serka geldiyse dika ve karacadag sa yakındır o zaman
Kazananlara hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bir an önce başlama yazılarınız da gelir. Kazanan adaylar için arşiv araştırması güvenlik soruşturması formu istenecek mi bilgilenmemiz için öğrenince bilgi verebilirseniz çok seviniriz.
-
Karacadağ Kalkınma Ajansı, mülakat sonuçlarını açıklamış. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.karacadag.gov.tr/duyuru/1119/sozlu-yarisma-sinav-sonucu-duyurusu/
laboromniavincit tarafından gönderilen son iletiler
-
Karacadağ Kalkınma Ajansı, mülakat sonuçlarını açıklamış. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.karacadag.gov.tr/duyuru/1119/sozlu-yarisma-sinav-sonucu-duyurusu/ -
Bugün Karacadağ Kalkınma Ajansı'nı aradım. Kendilerinin de Bakanlık'tan liste beklediklerini, başka bir bilgileri olmadığını öğrendim. Şimdiye kadar açıklanan sonuçları bir değerlendirdiğimizde MARKA mülakatını 4-7 Temmuz'da yaptı, sonuçlarını 25.10.2017'de açıkladı; OKA 10-12 Temmuz'daki mülakat sonuçlarını 16.10.2017 tarihinde açıkladı; İSTKA 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiği mülakatın sonuçlarını Ağustos ayında açıkladı; SERKA 13-14 Temmuz'daki mülakat sonuçlarını 11.12.2017 tarihinde açıkladı; DAKA 1-2 Ağustos mülakatı sonuçlarını 30.12.2017'de açıkladı...
DİKA, GEKA, KARACADAĞ, BAKA'dan henüz sonuç yok...DİKA, GEKA, BAKA'yı yakın zamanda arayan olduysa bilgi verebilir misiniz?
-
@te_go_çı, içinde söyledi: Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
Bu arada, Serka geldiyse dika ve karacadag sa yakındır o zaman
Kazananlara hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bir an önce başlama yazılarınız da gelir. Kazanan adaylar için arşiv araştırması güvenlik soruşturması formu istenecek mi bilgilenmemiz için öğrenince bilgi verebilirseniz çok seviniriz.
-
Serka bugün açıklandı. Aşağıdaki linktedir:
http://www.serka.gov.tr/duyuruDetay/sozlu-yarisma-sinavi-sonuc-duyurusu/496.html
-
@burcuburcu Bilgi için çok teşekkür ediyorum. En azından kazanmadığım kesin değil diye sevindim. Ancak anlamadığım konu şu: bu formu teslim etmeden güvenlik soruşturması yapılamıyorsa Ajanslar 4-5-6 aydır neyi bekliyor? Bir de diyelim kazandığımız açıklandı ve bu form bizden istendi. O zaman 6 ay daha bu form ile ilçelerde güvenlik soruşturması yapılması için bekleyecek miyiz?
-
Herkese selamlar. Bağlı olduğum ilçenin Emniyet Müdürlüğü'ne gittim, hakkımda yapılan bir güvenlik soruşturması varsa akıbetini öğrenmek için; ancak dediler ki kazanmış olsanız bile bu form teslim edilmediyse ilçe olarak biz bir soruşturma yürütemeyiz, burada isminiz çıkmaz. Dönüp bakıyorum; hiçbir Ajans ilanında başvuru için gerekli evrak arasında "arşiv araştırması güvenlik soruşturması formu" görmüyorum. Bu kazanamadığımız anlamına da gelebilir. Acaba bu form yalnızca merkezi atamalarda mı oluyor? Forumlara baktığımda merkezi atamalarda sonuçlar belli olduktan sonra kazananların ilgili yerlere evrak teslim ettiklerini bildirdiklerini görüyorum. Sizler bu formu bir yere teslim ettiniz mi? A grubu ile B grubu arasında bu açıdan bir fark mı var ne dersiniz? Teşekkür ederim. Herkese kolaylıklar.
-
Batı Akdeniz'den çok önce yapıldığı halde DİKA, GEKA ve SERKA'dan bile hala bir sonuç yok. DİKA ve SERKA bugün yarın açıklanır şeklinde bilgi vermişti ama hareket yok.
-
Herkese selamlar. Bugun SERKA'yı aradim. Ilgili kisi: "Aslinda bu hafta bekliyorduk ama bize gelen bir sonuç bilgisi olmadi; ancak birkac gun icinde gelecektir daha gecikmez diye düşünüyoruz" dediler.
-
@te_go_çı bir umut haberin her türlüsüne sarıldım. Tesekkur ederiz.
-
Dika birkac gune aciklanacak bilgisi verildi forumda Dika basligi altinda. Insallah hepsi pespese aciklanir.