Kime bahsetsek kibar adıyla 'referans' var mı diyip yaraya tuz basıyorlar
hafi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 kaymakamlık mülakat hazırlık
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar elinde kitap pdf ya da fotokopileri olan var mı durumum el vermiyor kitaplar çok pahalı
-
@aliveli valla kardeşim arayacak dermanım bile yok
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaslar kazananlara hayirli olsun allah bizim gibi is arayan ve emek verenlere de nasip etsin iktisat konu anlatimli kitap ihtiyacim var ozellikle temelim olmadigi icin yuksel bilgili onerdiler mikro ve makro kitaplarini gondermek isteyen olursa cok sevinirim
-
Cumaniz mübarek olsun arkadaşlar allah yüzümüzü güldürsün inşallah
hafi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@terkiphatasi a kadro soru kitabini ben alabilir miyim
-
@mehmed-kemal hayırlı olsun hocam çok sevindim sizden bir kaç tavsiye almıştım anlaşılan gelecek sınavda uygulayacağım ilk kez girmiştim 1098.olmuşum azıcık şevkim kırılmadı da değil
-
Cumaniz mübarek olsun arkadaşlar allah yüzümüzü güldürsün inşallah
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaslar kazananlara hayirli olsun allah bizim gibi is arayan ve emek verenlere de nasip etsin iktisat konu anlatimli kitap ihtiyacim var ozellikle temelim olmadigi icin yuksel bilgili onerdiler mikro ve makro kitaplarini gondermek isteyen olursa cok sevinirim
-
@mehmed-kemal hocam bana da yardımcı olur musunuz
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@bolulu en son yapılan sınava ilk kez 1 ay çalışıp girdim ve tabiki pek umutlu değilim o yüzden bu sınava hep ahmet nohutçu dediler ama kitapları pahalı sahaflarda ikinci el de bulamadım sağolsun forumdan bir arkadaş 2014 basım idare ve anayasa kitaplarıyla yasin çoban pdf gönderdi sadece onlara çalışabildim. Kanun olarak hangilerini okumam gerekiyor sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@bolulu aynen dediğiniz gibi hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
-
@aliveli valla kardeşim arayacak dermanım bile yok