Sorular sizi zorladı mı yoksa daha çok bilinen şeyleri mi sordular
m.carlo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Teşekkür ederim kardeşim iinşallah hakkında hayırlısı olur. Bundan önceki mülakat tecrübelerime göre soruları bilmek önemli ancak çok da önemli değil çünkü binlerce kişi arasından elenip gelen kişileriz. O salonda duruş ve konuşma olarak iyi bir imaj çizilirse bu iş olur. Birde ülkemizin gerçeği sağlam bir referansta tabiki şart
-
Yardımcı olan kardeşlerimden Allah razı olsun. Mezun olunan bölüm ile ilgili soru sorulurken genelde kolay mı soruyorlar yoksa kıyıda köşede kalmış şeyleri mi?
-
genelde koyu lacivert veya gri giyinin derler ama k.lacivert daha uygun olur diyorlar. Füme de koyu bir renk lacivert takımın yoksa giy gitsin bir şey olmaz.
-
Öngörüşmeler bitti diye duydum ama sizinki neden yapılmadı anlam veremedim. Benim hem kurum hem de ev görüşmem oldu. Sizin ikisi de mi olmadı?
-
@harmenihas mülakatlar için en az iki hafta önceden duyuru yaparlar diye düşünüyorum. Ancak adli tatilde mülakat yapılacağı ile ilgili bilgiyi nereden aldınız? Kaynak sağlam mı?
-
Sayıştay 20 temmuzda adli tatile girecek. Bu nedenle bizim mülakatlar eylül ayına sarkar mı? (Bence bu iş eylülde olacak)