Bir güzel haberde benden. Sınav hizmetlerinin önünde az önce teyit aldım. Açıkla dendiği an yayınlanır. Az çok bilen bilir beni size yemin ediyorum bu iş bitmiş. Gözünüz aydın.

staticman
@staticman
staticman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Duyum felan değildir.
Bizzat telefonda yetkilinin ifadesidir.
0 312 207 80 00 (İnsan Kaynaklarını bağlattırın)
Sgk insan kaynaklarıyla görüştüm.
Aynen dediğini aktarıyorum.Soruşturma vs herşey bitti Sayın Bakanımızın önünde ne zaman onaylarsa açıklıyacağız. Hergün arıyorlar bizde bıktık bu durumdan hoşnut değiliz dedi. Bu açıklanma süresi her anda olabilir ya da bir hafta sonra da olabilir. Konuşma bundan ibaret..
Sanıyorum ki Bakanlık kısmı biraz oyalıyacak..
-
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Hayırlı Cumalar. Çok mübarek bi gün
Açıklanması için gerekli şartları sağlıyor bugün inşallah hafataya kalmadan açıklanır.
-
40. Güne girmiş bulunuyoruz..
Not: Kimse puanım yüksek yada düşük diye garip garip sevinç yada üzüntülere kapılmasın.. O listede olan herkesin kazanma şansı vardır. Önemli olan mülakatta ne yaptığın kendini biliyosan kafaya takacak çok da bişey yoktur. Aşırı derecede stresli ve sinir bozucu bir süreçteyiz. Allah herkese sabır versin..
-
En kötüsü de bir haftasonu daha geçirecek olmamız. Haftsonlarından nefret eder oldum.. Bu hayatın heycanı meycanı yok!
-
Hayırlı Cumalar kader ortaklarım ..
-
Memurlar .net e haber olduk tekrardan.
Bilginize.https ://www.memurlar.net/haber/720196/denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclari-kimi-bekliyor.html
-
@alibeke kaç yıldır uğraşıyoruz. 27 yaşına geldim yüksek lisans,KPSS,Yds derken düzen kurcam diye uğraşıp duruyorum. Arkadaşlarım kusa yoldan asker, polis oldu kurtuldu. Bizde o sınavdan çık bu sınava gir. Tanıdık, referansda olmayınca sonuç hep hüsran. Üstüne bide böyle açıklanmayan sınavlar olunca halimizden anlaman pek mümkün değil. O yüzden çok fazla yorum yapmamanı tavsiye ederim hatta çok klişe gelebilir sana ama yaşamadan bilemezsin!
-
Arkadaşlar, MSB ‘ nin attığı mesajdan “yani şubat sonunu bulur” diyenle “10 güne açıklanır” diyende hayal kuruyordur. Bunu MSB’ nin kendisi bile bilmiyor. Çünkü süreç onun kontrolünde gitmiyor. Ne zaman netlik olursa artık eminiz ki tweet atacak hatta saat verip o saattede açıklayacak. Müfettişlik bize örnek oldu. Umarım tez bakiye açıklanır. Tekrar ediyorum yok hemen açıklanmaz, yok şubatı geçer, hatta martı bile bulur gibi söylemi olanlardan uzak durun.
Son olarak benim de bazı bildiklerim var ve artık sessiz kalmayı tercih ediyorum herkes herşeyden etkileniyor. Görelim Mevlam neyler neylerde güzel eyler..Not: @paretowilfredo üstadım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
staticman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
Sizce programda bizim bu konu dile getirilecek mi?
-
Bakalım bu hafta hayırlı bi haber gelir inşallah..
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@yavuzçağrı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar İngilizce soru sayısı heralde daha belli değil. İngilizce çalışacaklar için android marketde "Duolingo"diye bir program var. Eğer biraz liseden temeliniz varsa güzel basit bir program.
MEMRİSE programını tercih edin hocam daha iyi duo’ya göre
-
Çok ciddi bir denetmen nüfusu oluştu ve oluşmakta.. Araştırmalarım neticesinde 2012 yılından beri oyalıyorlar ancak bu sefer artık hallolmalı.. Ben şu olsun bu olsundan ziyade hakkımız verilsin, kıymetimiz bilinsin perspektifi ile olaya yaklaşıyorum.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
Dostlar bu konuda gelişmeleri yarın yazacağım inşallah.
Valla senden gelcek iyi bir haberi bekliyorum. Burda kimsenin karşı olması yada kimsenin desteklemesiyle olcak iş değil. Biz denetmensek şayet belli bi statü ve iyi bir maaş hakkımız. Yapılan iş ortada kimsenin küçümseyebileceği veya hor görebileceği bi meslek değil. Zorlukları ortada. İş yükü ortada. Umarım hayırlı sonuçlar alırız.
-
@paretowilfredo Hocam son durum nedir seçim öncesi gelirmi müjdeli bir haber?
-
@uvb007, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
p12 istatistik 75 'e gelir mi sizce arkadaşlar ? Malum sgk 8.promosyon 75 ile 9.promosyon 72 ile kapatmıştı.
Kesin gelir
-
Hocam istatistik tahminimce 72lere kadar inecektir.
-
İstatistikçiler nasıl çalışcaksınız ne yapcaksınız? Ben herşey oldu kazandım rahatladım derken bide dguy çıktı Ankara olması cezbetti ve başvurcam. Mecburen buna da gircem. Kitap, öneri vs nasıl çalışcaz düşüncelerinizi bi alsam?