Arkadaşlar kpss sonrası ders calisabileniniz var mi. Masaya her oturduğumda çalıştığımı düşünürken aklım sürekli acaba alim olacak mi acaba ne calissam nasıl çalışsam hangi kuruma yönelsem modunda Kpss sürecindeki o istekle çalışma bir saat boş durunca vicdan azabı çekme falan yalan oldu bende Kendinizi çalışmaya nasıl motive ediyorsunuz
Gelmesi muhtemel bir alım falan var mı
ekonomist46 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
Kurum sınavlarına motivasyon😯
ekonomist46 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kurum sınavlarına motivasyon😯
@burcuburcu hocam aldiginiz bir duyum varmi peki açılacağını düşündüğünüz bir sınav Sanki hiç sinav acilmayacakmis gibi gelmeye basladi bana 2017 puanimla oysa ilk girişim henüz birkac ay oldu. Geçen yil puani olupta bir türlü ilan gelmeyen arkadaslarin psikolojisini şu an daha iyi anlıyorum
-
RE: Kurum sınavlarına motivasyon😯
@burcuburcu Malesef bir türlü reset atıp odaklanamadim açıkçası bu biraz da korkutuyor beni gittikçe derslerden uzaklaşıyor gibiyim oysa birkaç ay oncesine kadar ne severdim çalışmayı
-
Kurum sınavlarına motivasyon😯
Arkadaşlar kpss sonrası ders calisabileniniz var mi. Masaya her oturduğumda çalıştığımı düşünürken aklım sürekli acaba alim olacak mi acaba ne calissam nasıl çalışsam hangi kuruma yönelsem modunda Kpss sürecindeki o istekle çalışma bir saat boş durunca vicdan azabı çekme falan yalan oldu bende Kendinizi çalışmaya nasıl motive ediyorsunuz
Gelmesi muhtemel bir alım falan var mı -
RE: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
Arkadaşlar mhuy ile ilgili hala bir duyum alan yok değilmi? Kpss sonrası iyice soğudum derslerden bir ilan gelsede calismaya başlasak
-
RE: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
@kombassankoma hocam pekı
bıngolden gelecegım ben sınava basvurmaya deger mı sızce evrakları teslım etme elden olunca baya ugrastrcak benı cunku -
RE: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
@kombassankoma hocam p48 puanım 85 basvurmayı dusunuyorum. Fakat sınav sobrası mulakatta kendı sehırlerınde kendı ınsanlarını alır beledıyeler denılıyor. kısacası torpılsız ımkansız denıyor. bu konuda fıkrınızz nedır? ayrıca ıngılızcemde sıfıra yakın bır negatıf gozuken de bu. denemeye degermı sızce