kurumu aradigimda bize komisyondan yazi geldiginde ayni gun yayinliyoruz, henuz yazi gelmedi dediler, ne zaman gelecegiyle ilgili bilgileri de yokmus. iyi aksamlar herkese hakkimizda hayirlisi olsun.
agops tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@avemim bilgi icin tesekkurler:)
-
evet aciklanabilir tabii ben guncel bilgi olarak paylasmak istedim.
agops tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba. 10 gun icinde evrak teslimi isteniyor. Sonraki surecle ilgili bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi? Ornegin tayin ne zaman gelir, egitimler ne zaman baslar? Mulakat surecinde bir kullanici tayinlerin eylulde olacagi bilgisini bu forumda yazmisti, dogruluk payi vay midir? Hali hazirda calisan arkadaslar nasil bir yol izlemeyi dusunuyor? Bir de evrak teslimi bizzat veya kargo yoluyla degil de, bir yakinin Kuruma teslim etmesi seklinde yapilsa olur mu?
-
evet aciklanabilir tabii ben guncel bilgi olarak paylasmak istedim.
-
kurumu aradigimda bize komisyondan yazi geldiginde ayni gun yayinliyoruz, henuz yazi gelmedi dediler, ne zaman gelecegiyle ilgili bilgileri de yokmus. iyi aksamlar herkese hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@avemim bilgi icin tesekkurler:)
-
merhaba, bugun kurum arayip soran oldu mu, olduysa ne yanit aldi acaba? herkese iyi geceler.
-
@lafz Cok sagolun evet haklisiniz telefon uzerinden girince sorunsuz acti, ben simdiye kadar hep bilgisayarda tarayici uzerinden deneyip site hatasi almistim
-
Merhaba, basvuru formunu kaydetmedim hic bir yere. Sadece kimlikle gidilse sorun olur mu? Kurumu aradigimda konustugum memur bana formun basili halde mulakat binasinda hazir olacagini, formu bana gonderemeyecegini soylemisti. Yarin girecek arkadaslar bu konuda bilgilendirme yaparsa cok sevinirim, basarilar.
-
RE: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
Geçmiş yıllarda memur puanları kaçla kapatmıştı? 83- 84 lere düşer mi? PTT alımı da iptal oldu. Bu işlerden anlayan mantıklı bi arkadaş durum analizi yapabilir mi?
-
RE: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı(2017)
sinava kimlikten baska ne goturmemiz gerek?