Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik.
Ay hadi inşallah.
Ay hadi inşallah.
@tuntirikos 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ncbb Katılıyorum hocam, zaten GİB'in 1250 ihtiyacı vardı, planlanan alım bu yöndeydi, üstüne ihraçlarla birlikte mutlaka ihtiyaç hasıl olacaktır, zaten başbakan da mecbur kalmadıkça ihtiyaç olmadıkça diye belirtti.
Hocam ihraçlardan sonra sayın ağbal ihraçlar iyi ki oldu personel bize yeter gibi bişey demişti. Bence bu işler hiç belli olmaz. Mutlaka alım olacaktır. Sadece sabretmek lazım. Ocak gibi ben şahsen bekliyorum ilanı. Hakkımızda Hayırlısı olsun.
@low_profile 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
valla biraz daha konuşsanız yarına ilanı da cıkarcanız hadi bakalım
Ay hadi inşallah
Yarın ilan gelirse herkese benden oralet.
@ncbb MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI VE DEFTERDAR UZMAN YARDIMCILIĞI BİLGİ PAYLAŞIMI içinde söyledi:
@pozitifdışsallık hocam ben defterdarlık ile vergi dairesi arasında ki farkı tam olarak anlayamadım. özellikle burayı istediginiz için biliyorsunuzdur diye yazdım
Hocam defterdarlık maliye Bakanlığının taşra teşkilatı. İçerisinde gelir ve gider birimleri var. Vergi Dairesi gelir birimi yani paranın geldiği giderde de defterdarlık uzmanları, muhasebe uzmanları var milli emlak müdürlüğü, muhasebe müdürlüğü gibi harcamanın yapıldığı birimlerinde. Bunların hepsi defterdarlık çatısı altında.
@ncbb MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI VE DEFTERDAR UZMAN YARDIMCILIĞI BİLGİ PAYLAŞIMI içinde söyledi:
@pozitifdışsallık hocam ben defterdarlık ile vergi dairesi arasında ki farkı tam olarak anlayamadım. özellikle burayı istediginiz için biliyorsunuzdur diye yazdım
Hocam defterdarlık maliye Bakanlığının taşra teşkilatı. İçerisinde gelir ve gider birimleri var. Vergi Dairesi gelir birimi yani paranın geldiği giderde de defterdarlık uzmanları, muhasebe uzmanları var milli emlak müdürlüğü, muhasebe müdürlüğü gibi harcamanın yapıldığı birimlerinde. Bunların hepsi defterdarlık çatısı altında.
Hocam bugün ayın 15 i, kurum ilanı 20 ile 30 û arası verseydi bence şimdiye kadar duyum olurdu az çok.
@Leightbau KPSS ALAN İÇİN KAYNAK TAVSİYELERİNİZ NELERDİR? içinde söyledi:
Sayistay ve Mhuy sınavlarında son derece önem arz eden Türk Vergi Sistemi ve Vergi Hukuku'nda soru çözebilir hale gelmek istiyorsanız, 4T'den uzak durun. Maliye teorisi, borçlanma, bütçe vs. gibi konular için gayet çözülebilir bir kitap 4T lakin Tvs ve Vergi Hukuku bölümleri joeblack'in de dediği gibi facia. Tvs ve vergi hukuku için bence Savaş yayınlarının Matrah'ına bakılabilir. Pegem Optimus'da çok iyidir ancak 2014 sonrası baskıların soru kalitesi anlamında geriye gittiği söyleniyordu, şu an ne durumdadır açıkçası hiçbir fikrim yok
Hocam savaş yayınlarının kendi sitesinde bile stoklarda yok diyor kaç yılının baskısı bu biliyor musunuz?
Maliye tvs ve vergi hukuku için önerebileceğiniz bi kaynak var mı arkadaşlar. 4t var ama bi kez bitirmiştim 2016 için ama kurum sınavlarında çok eksik bilgimin olduğunu fark ettim. 2017 kpss ye döndüm artık. Yeniden başlayacağım sizce hangisinden başlamalıyım.
@low_profile 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
valla biraz daha konuşsanız yarına ilanı da cıkarcanız hadi bakalım
Ay hadi inşallah
Yarın ilan gelirse herkese benden oralet.
@tuntirikos 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ncbb Katılıyorum hocam, zaten GİB'in 1250 ihtiyacı vardı, planlanan alım bu yöndeydi, üstüne ihraçlarla birlikte mutlaka ihtiyaç hasıl olacaktır, zaten başbakan da mecbur kalmadıkça ihtiyaç olmadıkça diye belirtti.
Hocam ihraçlardan sonra sayın ağbal ihraçlar iyi ki oldu personel bize yeter gibi bişey demişti. Bence bu işler hiç belli olmaz. Mutlaka alım olacaktır. Sadece sabretmek lazım. Ocak gibi ben şahsen bekliyorum ilanı. Hakkımızda Hayırlısı olsun.
@Antimülakat 2017 SAYIŞTAY SINAVI içinde söyledi:
@vanim kaynak önerileri yazımıza baktınız mı hocam?
Hocam kaynak önerileri yazısı hangi başlıktaydı. Yardımcı olabilecek misiniz.
Ay hadi inşallah.