@zeyno5454 Duyum kesin mi ? tabiki ordan yayınlanacak onda şüphemiz yok
sismondi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
RE: BOTAŞ İşçi Alımı 2017
Dil istemeyen uzman yardımcılığı alımı en son kaçla kapadı bilgisi olan var mıdır?
-
RE: 2017 Halkbank Duyum
Bıktık artık ya şu ilan gelsede herkes ona göre yoluna baksa
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@jumper3x Allah razı olsun...
Hayırlı geceler...
-
RE: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
Arkadaşlar varmı duyum alan bilgisi olan açılır mı sizce sınav
-
RE: YSK SINAVI 2019
@ryan ahmeterdogan05@hotmail.com.tr bana da gönderirmisiniz
sismondi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar merhaba Yakın eğitim den kaymakamlık setimi satıyorum ilgilenen varsa yardımcı olurum.Online dersler devam ediyor şuan
-
RE: YSK SINAVI 2019
@ryan ahmeterdogan05@hotmail.com.tr bana da gönderirmisiniz
-
RE: kızılay personel alımı 2019
@eclectus 3 yıl önceye kadar öyleydim ama şuan kızılay personeli değilim çok şükür
-
Ekstradan bi şey daha söyleyim referanssız kızılaya girebilen yüzde 1 denecek kadar azdır
-
Arkadaşlar başka hiç bir alternatifi olmayanlar için Kızılay iyidir ama bir giren bir de girmeyen pişman kavramını da tam anlamıyla karşılayacak kurumdur kızılay devletle özel arasında sıkışıp kalmış , zaman zaman personele baskı uygulayan bir idari yapıya sahiptir çalişmayı düşünen arkadaşlar tekrardan araştırsın bence , 2 yıllık labaratuvar mezunu 5 bin maaaş alırken yüksek lisans mezunu hatt doktora yapmış insanlar 4 bini ancak alır yani sistemi işleyişi biraz gariptir
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar iyi günler herkese idari hakimlik sınavına hazırlancam nasipse daha önceden kpss tecrübem var ,sizce hem konu anlatım hem de soru bankası olarak nelerden çalişmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaşlar sizce kitaptan mı yoksa elimde ki notlardan mı çalişiyim data kaynak çıkarmış sanırım güzel mi acaba bilginiz var mı
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@jumper3x Allah razı olsun...
Hayırlı geceler...
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Kaymakamlığa ilk defa hazırlanacam geçen yıldan biraz kpss tecrübem var sizce 2 buçuk ay kaymakamlık sınavı için yeterli olurmu yorumlarınız nelerdir arkadaşlar