Arkadaslar msjlarinizi biraz gec gordum kusura bakmayin gonderim yaptim donus yapan arkadaslara.
avaykutguler
@avaykutguler
avaykutguler tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@nilyan Evet iyi olur bu konuda tavsiyesi olan varsa. Biz bi wp grubu olusturduk uzm.yrd. icin. Buraya atamiyorum ama ozel msj atan olursa katilim kodunu gonderebilirim.
-
Arkadaslar forumdan iletisime gecmek sknti oluyor takip ettigm kadariyla. Ayrica az bi sure kalmasina ragmen heyecan duzeyi cok az bi whatsapp grubu kurdum daha saglikli daha hizli iletisim saglamak ve tanisabilmek amaciyla. Suraya birakiyorum. Katilirsaniz beklerim. Iyi gunler
Yönetici notu: Hocam ne yazık ki whatsapp paylaşımı da forum kuralları gereği sıkıntı oluyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
-
RE: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
@odtüsbky hocam cok tesekkur ederim ilginize ve cevaplariniza basarili bi hayat diliyorum
-
RE: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
Arkadaslar iyi gunler. halihazirda avukatlik yapiyorum. ancak mulakata kaldim rtuk uzm yard icin. İki meslek arasinda kaldim. Ne onerirsiniz tavsiye edersiniz uzmanlikla ilgili dusunceleriniz neler? Ozellikle kilik kiyafet sac sakal konusu ne durumda? Kati kurallar mi var yoksa kravatsiz sakalli falan artik ise gelindigini cok da takilmadigini duydum