@alanyetersiz2 bulunduğunuz açıklamadan dolayı sizlere teşekkürü borç bilirim. Gerek belirttiğiniz gibi dışardan birilerinin foruma baktığında bu kişilerde yanlış bir izlenim uyandırmaması adına, gerekse maddeler halinde saydığınız şeylerin aslında o kadar da abartılacak şeyler olmadığının vurgulanması adına.
cece tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Ben Gaziantep'te ikamet ediyorum ve geçen hafta arandım arkadaşlar. Ön görüşmem ise bugün saat 14.00'da olacak. Gaziantep'te olup hala aranmayan arkadaşlarım da var. Bir kıstası olduğunu düşünmemekle beraber, tahminim bu hafta ile önümüzdeki hafta tüm ön görüşmeler için randevular verilmiş olacağını düşünmekteyim.
cece tarafından gönderilen son iletiler
-
Ben Gaziantep'te ikamet ediyorum ve geçen hafta arandım arkadaşlar. Ön görüşmem ise bugün saat 14.00'da olacak. Gaziantep'te olup hala aranmayan arkadaşlarım da var. Bir kıstası olduğunu düşünmemekle beraber, tahminim bu hafta ile önümüzdeki hafta tüm ön görüşmeler için randevular verilmiş olacağını düşünmekteyim.
-
@alanyetersiz2 bulunduğunuz açıklamadan dolayı sizlere teşekkürü borç bilirim. Gerek belirttiğiniz gibi dışardan birilerinin foruma baktığında bu kişilerde yanlış bir izlenim uyandırmaması adına, gerekse maddeler halinde saydığınız şeylerin aslında o kadar da abartılacak şeyler olmadığının vurgulanması adına.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Yazılı sınavda başarı göstermiş tüm arkadaşları öncelikle tebrik ederim, umarım sözlü mülakatı da atlatıp emeklerimizin karşılığını alırız.
Ben İstatistik bölümü mezunuyum ve YÖK'ün 2013 tarihli almış olduğu kararla (İstatistik bölümü mezunlarına İİBF Eş Değerliliği verdi ve İİBF'lilerin kamu kurumunda başvurabildiği yerlere bizlerin de başvurabilmesi imkanını sağladı) KPSS sürecine dahil oldum. Yine bu süreçte tıpkı bir İİBF mezunuymuş gibi Hukuk-İktisat-Maliye-Muhasebe derslerine çalışıp hazırlandım. Sizlere sormak istediğim, sizlerden veya yakın çevrenizden İstatistik bölümü mezunu olup sözlü mülakat deneyimi yaşayan var mı? Açıkcası sözlü mülakatta ayrıca karşılaşabileceğim durumlar var ise onların tedbirini almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.