Bugün yetkili bir abi ile görüştüm liste sürekli tekrarlanıyor vmyi kazanalar listede yer almayacak bunun gibi atanan arkadaşları çıkarıyoruz dedi
Karl Marx tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
listete yazılı puanı benden iyi olan 3-5 kişi var mülakatım çok iyi geçtiği halde eldiler. Buradan hakkımı yiyen herkese ahirette yakanıza yapışacağım diyorum noktayı koyuyorum. .
-
Hadi 5. Promosyon süprizi bizede olsun bu gece ne güzel olur
-
Açıklansın artık mülakata girdiğimizi unuttuk
-
Ben de bugün açıklanacak diye bir duyum aldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Ama hala bir yanım daha var açıklanmaz diyor karışık duygular içindeyim. -
@mulkiamir işte senin gibi zihniyetler yüzünden göreve hak eden gelmiyor ve hala ufak ilçelerin başta gelen eğitim sağlık gibi problemleri devam ediyor (gerçekten hak edenleri tebrik ederim ve mutluluklar dilerim)
Karl Marx tarafından gönderilen son iletiler
-
@mulkiamir işte senin gibi zihniyetler yüzünden göreve hak eden gelmiyor ve hala ufak ilçelerin başta gelen eğitim sağlık gibi problemleri devam ediyor (gerçekten hak edenleri tebrik ederim ve mutluluklar dilerim)
-
listete yazılı puanı benden iyi olan 3-5 kişi var mülakatım çok iyi geçtiği halde eldiler. Buradan hakkımı yiyen herkese ahirette yakanıza yapışacağım diyorum noktayı koyuyorum. .
-
@KaymakamAdaylığı Kaymakam başkan var mı bir gelişme
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
Arkadaşlar ulaşımı nasıl yaptınız biz ne gideciz yarın bilgisi olan mi
-
Bugün yetkili bir abi ile görüştüm liste sürekli tekrarlanıyor vmyi kazanalar listede yer almayacak bunun gibi atanan arkadaşları çıkarıyoruz dedi
-
Ben de bugün açıklanacak diye bir duyum aldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Ama hala bir yanım daha var açıklanmaz diyor karışık duygular içindeyim. -
@taromisaki9 toplamda 3 kişi varız diye duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum