Turkcesiz 24 bekliyordum, imkb dissallik ve dislama haric. 85 puanla 144 olmuş çok şükür. Bir sonraki sinav için bir veri olur diye yazıyorum. Kazanan arkadaslara hayırlı olsun. Olmayan arkadaslar uzulmeyip, bir sonraki sinav icin vakit kaybetmesinler.
dlkaptann
@dlkaptann
mülkidare
dlkaptann tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Yok yok sınav 45 doğruyla kapatır, sinav kitapçığının arkasındaki boş sayfalara 10 soru daha yazıp onu da cevaplamak gerekiyordu, 45 in altında olanlar üstlenmesin.
Yapmayın gençler en babası 25 bu sınav, 24-25 alan ve gk ye göre değişir.
dlkaptann tarafından gönderilen son iletiler
-
Turkcesiz 24 bekliyordum, imkb dissallik ve dislama haric. 85 puanla 144 olmuş çok şükür. Bir sonraki sinav için bir veri olur diye yazıyorum. Kazanan arkadaslara hayırlı olsun. Olmayan arkadaslar uzulmeyip, bir sonraki sinav icin vakit kaybetmesinler.
-
www.memurlar. net/haber/700564/osym-sinav-kagidini-kaybedince-ogrenciyi-yeniden-sinava-aldi.html bu sınavda da var mı böyle vaka acaba ?
-
@refik-soydam bu sizin yorumlamanız, doğru sayılamayacağı anlamına yine gelmez, ancak dediğiniz gibi yanlış kabul etmek daha mantıklı.
-
@popescu mülki idare amirliği hizmetleri sınıfı da kanunda geçen ibare lakin geçen yıl alternatif cevapları vardı, kabul edilmeyebilir ama kabul de edilebilir, maalesef soru kitapçığımıza bakmadan bilemeyeceğiz.
-
Yok yok sınav 45 doğruyla kapatır, sinav kitapçığının arkasındaki boş sayfalara 10 soru daha yazıp onu da cevaplamak gerekiyordu, 45 in altında olanlar üstlenmesin.
Yapmayın gençler en babası 25 bu sınav, 24-25 alan ve gk ye göre değişir.
-
@kamikaze o zaman 24 dogru var hocam 60 ediyor herhalde
-
@kamikaze beni de ekleyin hocam, dışsallık (cevabı bilinmiyor), dışlama (tam dışlama yazılmadıysa olmaz deniliyor), imkb ( ne olduğu net değil ), içişleri bakanlığı (genel sekreter atamasında -kabul olma ihtimali var dedi bir hoca) ve Türkçe hariç, @DOLAYLI TÜMLEÇ arkadaşın bahsettiği yöntemle 64 ham puan.