Arkadaşlar, ben şuan evinde televizyon karşısında soğan ekmek yiyip acaba hangi kitabı alırsam daha ekonomik ve yararlı olur diye düşünen bi arkadaşınız olarak söylüyorum hepsi güzel meslek
varolistan
@varolistan
varolistan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar ingilizcem yok ama sınava gireceğim. Lütfen beddua etmeyin. Sınavdan sonra hiç bir sınava girmedim artık sınava bir şeyler kaybetmek istiyorum. Herkese başarılar
-
2019 yılında şubat ayında şu kadar gelir uzmanı alınacaktır veya 2019 yılında alım yapılmayacaktır demek çok mu zor. Sınav sonuçları şu tarihte mülakatlar şu tarihte işe başlamalar şu tarihte yapılacaktır demek çok mu zor. Bu kadar plansız nasıl olunur ya sen bakanlıksın önündeki bilmem kaç yılın planının hazır olması lazım. Bu gençleri mağdur ederek süründürerek ne geçiyor ellerine. 2017'de alım olmayacak 2018 ağustosta olacak deseylerdi ben askerliğimi yapardım ama ha geldi ha gelecek derken askerlikte önümde koca bir dert olarak duruyor. Sınavlara girdik çıktık ne olacağı belli değil hep bi belirsizlik var
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
92 puanla başvurmayacağım arkadaşlar İngilizceden ötürü. Başarılar hepinize
-
Kimseyi idare edemiyorsunuz. Adama etmediğiniz hakaret kalmadı. Bu arkadaşımız da biraz panik biraz sinirli görmeyiverin. Emin olun bir şey olmaz.
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Son haftada gelen 4-5 ilana bakın hiçbirisinde ÇEKO yok başvuramıyoruz. O zaman hiç sesiniz çıkmıyordu. Ben de bölüm bazlı ayrıma karşıyım ancak başınıza geldiğinde değil haksızlığı gördüğünüzde tepki göstermeniz daha doğru olur.
-
@jan-vesely Bu Gib’te ne kadar şıpsevdiymiş her günü ayrı seviyor , bi bizi sevemedi.
-
RE: 2018 Yılı Hukuk Dersi Kanun Mevzuat Değişiklikleri Güncelleme Platformu
Düşünenden, emek verenlerden Allah razı olsun. Çok faydalı br başlık olmuş
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@jkeynes Bence yanılıyorsun aşağı yukarı tablo dediğin gibi olur ama alımların 20 kişilik olduğunu unutuyorsun benim puanım 81.13 Eskişehir veya Balıkesir yazacağım sıralamam 3800 yani benden yüksek puanlı sadece 100 kişinin bu şehirleri yazması benim kurum sınavına giremememe neden olucak. Sence zor bi durum mu ?
-
''1 Seri No.lu Kurumlar Vergisi Genel Tebliğinin “5.6.2.4.3” Bölümünün İkinci Paragrafına İlişkin Danıştay Kararı'' Bu haberi ezberledim he
varolistan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@70mb Şu an kurulmaya çalışılan İibf derneğine üye olalım mesela. Sağlıkçılar bunu kendi dernekleriyle başardı. Bizimde derneğimiz olmalı ve kpss çalışan herkes üye olmalı. Sayı fazla olmalı ki etkili olsun. Ancak üye sayısı şu an 150 bile değil.
-
@aybala Hak hukuktan bahsederken bunu kimsenin hakkına girmeden yapmanızı öneririm Geçmiş olsun hocam.
-
@aybala Siz de çok yanlış bi cümle kuruyorsunuz . Kazanan herkesi şüpheye düşürüyorsunuz.
-
@jan-vesely Bu Gib’te ne kadar şıpsevdiymiş her günü ayrı seviyor , bi bizi sevemedi.
-
@gencburokrat 2018 yılında yüzde 3 değil mi hocam büyüme ?
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Kaç doğru kaç yanlış yaptık, kaçla kapattı ? Bunları görebilseydik iyiydi
-
@meriv ne kadar güzel dua etmişsiniz hocam. Tertemiz
-
Çeko'dan giren var mı ?