@mühen ucret beklentisi konusu filan olmadi hic benim stajim elektronik tasarim uzerineydi alt yapi sistemle bir alakasi yok ama elektronik uzerine soru geldi mesela
tardis tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@phantom soruyorlar ama onu biraz sen belirliyorsun gibi stajını anlatıyorsun mesala stajınla ilgili teknik soru soruyorlar
-
@phantom alt yapi sistemden ciktim cok uzun sürmüyo dedikleri gibi sohbet havasinda geciyor ama zorladiklari kisimlarda oluyor.
-
@phantom maaş bilgisine nasıl ulaştınız. 2 yıl sonra uzman olma konusunda bir bilgi verdiler mi?
-
@phantom yeterlilik sınavı ne demek oluyor?:D
-
@eeeng ilk defa bir banka sinavina girdim acikcasi hic bir fikrim yok:D ama kisi başı 20 dk filan düşüyo hesapladigıma gore kendini tanitmaydi filan derken cok fazla ayrintiya girebilceklerini sanmiyorum ama gelip 1 tane teknik soru sorup cevabini isterlerse onu bilemicem
-
Belirlenen kontenjanin 4 kati aday mulakata cagrilmayacakmiydi. ziraat teknolojide her bolum 20 kisi aliyor ama mulakat listelerinde 90 kusur kisi var
-
özel bir sirketle iş görüşmem oldu ve büyük bi ihtimal olumlu sonuclanacak eger isi kabul edersem ziraatin mülalatina katildigimda bir sirkette calisiyor olmak sorun teskil ediyor mu hatirladigim kadariyla herhangi bir yerde calisiyor olmamasi lazim diye bir madde yoktu
-
@phantom alt yapı sistem mühendisligi