@burcuburcu peki teşekkür ederim. Uyarınızı dikkat alacağım
hicolojii
@hicolojii
Bahçemin halinden , baharımı düşün !
hicolojii tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ANALİZ: KLASİK Kurum Sınavları'na Nasıl Çalışmalıyım?
-
RE: ICBC Gişe Yetkilisi mülakatı
@aliveli evet izmirde şube açtıklarında kariyer.net te ilanını görmüştüm. Lisans mezuniyetinin yanında minimum 2 yıl sektörde tecrübe akıcı ingilizce artı bir dil daha tercih sebebidir ibaresi vardı.
-
@aliveli evet şuan piyasanın en yüksek mevduat faizi veren kurumu . Türkiye pazarında yeni olduğu için ne kadar güvenli bilinmez ama kökenini araştırdığımızda global anlamda liste başı olan bankalardan biri. HSBC nin yeni sahipleri de diyebilirz.
hicolojii tarafından gönderilen son iletiler
-
@burcuburcu peki teşekkür ederim. Uyarınızı dikkat alacağım
-
@burcuburcu evet bunun farkındayım zaten ama KPSS hukuk sınavı içinde ağır ve oyalayıcı mı olur acaba ?
-
Arkadaşlar merhaba
Bu yıl iktisat bölümünü bitirdim . İlk hedefim KPSS Alan sınavına hazırlanmak hatta başladım bile. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Sabah 9 akşam 6 bi işte çalışıyorum ayrıca evliyim ve iki küçük çocuk annesiyim. İşim çok rahat yoğun olarak işyerinde çalışacağım dersleri evde sadece kısa tekrarlar ve soru çözümü yapabilirim. Elimde AHMET NOHUTÇU nun hakimlik kampı seti var sadece. Tamamlamam gereken kitplar nelerdir sizce ve nasıl bir program izlemeliyim. Fikirlerinizi bekliyorum... ( @paretowilfredo hocam özellikle szin fikirleriniz) -
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
@ert1234 adli sicil soruşturması güvenlik soruşturmasında bakılan sonuçlardan sadece bir tanesi. arşiv arastırması ve güvenlik soruşturması çok daha kapsamlı bi olay. Yani kaba tabirle iğneden ipliğe herşeyini araştırıyorlar insanın Umarım anlatabilmişimdir
-
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
Güvenlik soruşturmasının amacı ; kişinin , kan ve soy bağı bulunan 1. derece yakınlarının geçmiş sicillerinin kontrol edilmesidir. MİT ve EGM ortak yürütür . Üst düzey memurluklarda genellikle MİT soruşturmayı yapar. Terör örgütleriyle ilişik fuhuş yolsuzluk gibi yüz kızartıcı mesleğe engel hallerin varlığı araştırılır.
-
Bu arada pardon HSBC yi alan ICBC değildi.Satış kararına kesin gözüyle bakılırken son anda iptal edildiği için aklımda öyle kalmış.
-
@aliveli evet şuan piyasanın en yüksek mevduat faizi veren kurumu . Türkiye pazarında yeni olduğu için ne kadar güvenli bilinmez ama kökenini araştırdığımızda global anlamda liste başı olan bankalardan biri. HSBC nin yeni sahipleri de diyebilirz.
-
@aliveli evet izmirde şube açtıklarında kariyer.net te ilanını görmüştüm. Lisans mezuniyetinin yanında minimum 2 yıl sektörde tecrübe akıcı ingilizce artı bir dil daha tercih sebebidir ibaresi vardı.
-
ICBC çok akıcı ingilizce artı bir dil daha istiyor bildiğim kadarıyla yanılıyor muyum ?
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Bir kadını asla üzme ; saç kırıklarını kestirip kurtulan o kadın , kalp kırıklarından kur tu la mı yor !...