Sınav kesinlikle 25-27 arası kapatacaktır... 34-35 yapanlara da inanmayın çoğu yalancı,
sınav geçen seneye göre zordu. En yüksek yapan 35 yapar bu sınavda fazla...
Sınav 9-13 ekim arası açıklanacaktır tahminimce... Şimdiden herkes için hayırlı olması temennisiyle.
kaymakam2234
@kaymakam2234
kaymakam2234 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Ne kadar boş ve gereksiz insanlar var yaa... Artık bırakın şu soruların üzerinden cevapları tartışmayı. Sınav bittiğinden yana Dışsallık ! ve İMKB! sorularını tartışıyor sunuz. Bu hafta sonuçlar açıklanacak işte itiraz etmediğiniz sürece cevapları öğrenemeyecek siniz zaten. Önemli olan soruların cevabından ziyade sonucun ne oldugu kazanıp-kazanamadıgınız. Az sabır lütfen arkadaşlar...
27 ve üstü arkadaşlar mülakata çalışsın. 25-26 olan arkadaşlar tedirgin bir şekilde beklesin. 24 ve altı arkadaşlar daha az ümitle beklesin ve gelecek sınava çalışsın... -
Arkadaşlar sınava isterse 50.000 kişi girsin farketmez, bu sınavda hakkı ile çalışıp emek veren ve yarışan kişi sayısı 1.000 kişidir. Geçen sene benim arkadaş öyle üstün körü çalışma ile günde 3-4 saat çalışıyordu 700 küsürlerde oldu. Günde 6-7 saat çalışan arkadaşım ise 73.oldu.
Sınav büyük ihtimal ile 25 civarı kapatacaktır... Öyle 27 ve üstü kapatacak diyenlere inanmayın ve itibar etmeyin. -
Arkadaşlar benim tahminim sınav 25-27 arası ile kapatacaktır. benim Türkçe hariç 25 doğrum var... geçen sene ki sınava göre bu yıl ki sınav biraz daha zordu diye bilirim.
23 doğru yapanlar mülakata kalamaz tahminimce. 24 yapanlar ise ikinci bölümdeki sorularına bağlı yani Anayasa-İdare ve İktisad...
Herkesin hakkında hayırlısı olsun şimdiden.
Sınav 9-13 ekim haftası açıklanır diye tahmin ediyorum. -
Arkadaşlar bakıyorum gereksiz gereksiz bir sürü yorum ve açıklama yapılıyor. Yok yüksek kapatırmış, yok bu sorunun cevabı böyle... Bu tip kısır tartışmalara girmek gereksiz ve zaman kaybı.
Sınav 25-27 bandında kapatacaktır, öyle atıp tutan tiplere güvenmeyin.
Sınavda da en yüksek yapan 35 yapmıştır. 40-50 kişi de bir 1 doğru düşün arkadaşlar. -
@yakupcemil ben 31 beklediğimi daha önce söyledim.
senin söylediğin mantıkta olsam 31 ile kapatır derim.
açıklanınca tekrar yazarsın genç kardeşim... -
Beyler benim arkadaşın alandan 19 gkgy den de türkçe dahil 12 neti var acaba mülakata kalır mı
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
İyi günler arkadaşlar. Benimde pazartesi günü aldıgım duyum, çalışmanın bittiği bakan onayına kaldığı yönünde... En geç 10 Şubata kadar bu işin biteceği söylendi ama ne kadar dogrudur bilemem.
kaymakam2234 tarafından gönderilen son iletiler
-
Yeni hesap açanların da hepsi bir duyum ile gelip belli bir tarih veriyor. Şimdi de yeni biri gelmiş bu hafta Cuma günü kesin açıklanacak diyor komedi gibi yemin ediyorum yaa... refik.soydam arkadaş sende memurun mesai saatleri içinde foruma girmesini ahlaksız olarak nitelemiştir. Memur işini yapıyorsa işi aksatmıyorsa istediği yere girer ve çıkar, bunun ahlaksız olup olmadıgını sana kalmadı sen işine bak, boyunu geçen paylaşımlar yapma...
-
İyi günler arkadaşlar. Benimde pazartesi günü aldıgım duyum, çalışmanın bittiği bakan onayına kaldığı yönünde... En geç 10 Şubata kadar bu işin biteceği söylendi ama ne kadar dogrudur bilemem.
-
En büyük troll yargıda çalıştıgını söyleyen arkadaştır... Bir kere üslupta sıkıntı var zaten, yok önünü ilikletçekmiş falan filan. Bu tip insanlar dolayısıyla hala 3.sınıf ülke sayılıyoruz. Hakeden ve liyakat ile makama gelinmiyor ki. Bu arkadaş zamanında çok iliklemiş ki meyvesini almış demek ki...
-
Beyler benim arkadaşın alandan 19 gkgy den de türkçe dahil 12 neti var acaba mülakata kalır mı
-
Arkadaşlar sınava isterse 50.000 kişi girsin farketmez, bu sınavda hakkı ile çalışıp emek veren ve yarışan kişi sayısı 1.000 kişidir. Geçen sene benim arkadaş öyle üstün körü çalışma ile günde 3-4 saat çalışıyordu 700 küsürlerde oldu. Günde 6-7 saat çalışan arkadaşım ise 73.oldu.
Sınav büyük ihtimal ile 25 civarı kapatacaktır... Öyle 27 ve üstü kapatacak diyenlere inanmayın ve itibar etmeyin. -
@popescu esnek kur kesin kabul edilecek... diğerleri için tam olarak bir şey diyemem.
-
Arkadaşlar listeye benim netleri de yazar mısınız.
Alan- 19 net GKGY-6 net türkçe hariç... -
Arkadaşlar sınav büyük ihtimal ile Cuma günü açıklanacaktır. Sonuçlar şimdiden ülkemiz, milletimiz ve adaylar için hayırlı olmasını temenni ederim.
İlk andan beri dediğim gibi sınav büyük ihtimalle 25-27 dogru arası kapatacaktır. -
@yakupcemil ne kadar gereksiz bir insansın sen yaa... Seviyene düşüp sana cevap vermeyeceğim artık.
-
@can-mavi artık yeter bence sürekli bu iki soru tartışılıyor. Millet buraya bir şeyler paylaşmak için giriyor ya da bilgilenmek için ama sürekli hep aynı şeyler. Forumda zaten bir sürü kolpacı insan var. Bunları önceki sayfalarda gördüm... Dürüst olamıyoruz bir türlü...