6 aydır bende sonuc beklıyorum hıcbırsey yazmadım 6 aydır ama yarım sene gectı yok devam ediyomuş soruşturma falan inanmıyorum bunlara bilinçli olarak savsaklıyorlar merkez atamaları gecer bu sonucların acıklanması bırazcık olsun atanma umudu olan insanların ahına giriyorlar yüksek puanlıların tuzu kuru yazarlar merkez atamaları atanırlar 83 84 gibi sınırda olanlara olacak olan çokda düşük olmayan puanları 2018 hazırandada gecerlılıgını yitirecek cidden yazık
mervetohum tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Bu soru isi cidden sans ya kimisine cok basit kimisine cok zor sorulmus. Hic mi uluslararasi iliskiler yada siyaset bilimi mezunu yok arkadaslar hep isletme iktisat bizede bikac ornek soru olsa
-
RE: KPSS 2016 Lisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
İsletme iktisat mezunlari hic uzulmesinler hale bak ulus.ilisilerden hic yok alim sadece 4001 e kaldik keske isletme iktisat okusaydim gercekten
-
Ceket sart mi ya sadece gomlek kumas pantalon yetmez mi?
-
@nles etrafinda cafe falan yok ama iceri aliyorlar zaten icerde bekleyebilirsiniz
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
Gümrük açıklanmadığı için 86 puanla manisaya başvurdum umarım olur
-
Birtek gtb değil ki pttde normalde 2 haftada acıkladıkları sonucları bır ayı gectı hala acıklamadı bu kurumlara noluyor anlamış degılım bilinçli yapılıyor heralde tutturmuşlar bı soruşturma gidiyor
-
@Antimülakat tamam teşekkürler hocam
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
Şahsen ben sbui mezunuyum 86 puan aldım gumruk işi belli olmasa dahi pazartesi basvuru yapıcam peki gümrük işide olursa ptt den vazgeçebiliyor muyuz öyle bi şansımız var mı ???
mervetohum tarafından gönderilen son iletiler
-
@Antimülakat peki bu sitedeki atama onayı yazısını mı götürücez giderken?
-
Merkez memurluğa atanan bu 50 kişi nerde Allah için @Antimülakat hocam pazartesi iş başı yaparsak maaşımızı ne zaman alırız ??
-
@Antimülakat tamam hocam teşekkurler
-
@antimülakat hocam eğitim bilgilerinde ilkokul ortaokul başlama ve mezunıyet tam tarıh olarak istiyorlar bunu nasıl bılebılırız kı yullar tamam gun ay bılemeyız normal eylül ve hazıran herhangı bı tarıh yazabılırmıyız acaba ?
-
@antimülakat bu ek 1 nolu dilekçede öğrenim yerleri kısmında ilkokul ortaokul mezunıyet tarıhını bıle soruyorlar onları nasıl yazmalıyız tam tarıh nasıl bılebılırız ki
-
Mal bildirim beyannamesinde boş mu bırakalım tire mi koyalım olmayan kısımlara @Antimülakat
-
@Antimülakat tamam teşekkürler hocam
-
@Antimülakat atandığı unvan kısmına merkez memurluğa atananlar ne yazacak tamam memuruz ama unvanımız nedir? Birde eger birden fazla ilkokul degıstırdıysek hangısını yazıcaz egıtım bılgılerıne ?
-
Dosyada göndereceğimiz belgelerde eğitim bilgilerinde ilkokul ortaokul mezunıyet tarıhı ismi falan istiyorlar e ilkokulda birkaç okul değiştirdiysek hangısını yazıcaz???
-
Evrak tesliminden kaç hafta sonra tebligat gelir başlarız fikriniz var mı @Antimülakat