arkadaşlar merhaba 2021 kaymakamlık için tarih konularını kapsayan ders notunu ıhtıyacım var mail adresim mehmetyasar.211989@hotmail.com paylaşan olursa minnettar olurum teşekkür eder iyi calısmalar dilerim.
myasar021 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
2020 Kaymakamlık Sınavı Hak.
Arkadaşlar var mı benim gibi seneye şimdiden hazırlanmak isteyen birde 2020 de sınav olacak mı acaba ?
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar şimdiden hazırlanmaya başlarsak sizce yetişir mi geçen sene az çok temel vardı ?
-
RE: 2019 KPSS a
@beveridge-eğrisi hiç bir yer alım yapmadığı için mi mülakatlarda elendiğin için mi
-
2019 KPSS a
Arkadaşlar a grubundan hazırlanmak istiyorum ama bir kaç sorum olacak cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 1-işletme fakültesi mezunu hangi derslerden sorumlu a grubu için hukuk iktisat vb 2-tüm kurumların mülakatına girmek için hangi derslerden sorumluyuz hukuk iktisat vb 3-a grubundan toplam kaç net üstü yaparsak kurum mülakatlara veya sınavlara girebiliriz tşk ederim
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaşlar yanlış olmazsam 79 doğrum var büyük bir ihtimal 1 aşağısı olabilir cidden gerçekçi bir yorum istiyorum mülakata kalabilir miyim ?
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar sosyo ekonomik ile ekonomi ayrı ayrı verilmiş bu iki ders türkiye ekonomi dersi mi genel anlamda
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
mülakata kalan değerli arkadaşlar a kadro yayınından sadece tam anlamı ile calısmak yeterli olur mu tabı sonrası bol bol soru çözümü ile değerli bilgilerinizden faydalanmak adına tavsiyelerinizi beklerim
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
benıde gruba alır mısınız arkadaşlar whatsapp grubuna