bir kaç istisna hariç önüne gelen kopyala-yapıştır soruları ile kaymakamlık kitabı çıkarıyor.bu iş bu kadar kolay olmamalı:).aklıma 31 martta vatana millete hizmet için(!) yüzbinlerce kişinin muhtar adayı olması geldi.kaymakam olma hayali kulağa hoş gelir anlıyorum ama hayal kuran bilinçsiz çoğunluğa bu kitapları itelemek...bilemedim
yurtlu john
@yurtlu john
yurtlu john tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
memleket muhabbetini niye özelden yapmazki insanlar ..Herkesin görmesi mi gerekiyor, insanlar sınav sonucuna odaklanmışken
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
ilan gelmeden çalışacak motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz arkadaşlar.ya ilan gelmezse onca emek boşa gitmeyecek mi
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Trolluk yapip 85 uzeri kapatir diyenler yok bu sene forumda.trol bile sinavin zor olduğunun farkinda bence:). 400 kisi net 70 puani zor gorur .belli ki
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
işiniz gücünüz yok mu arkadaşlar, sınav olmuş bitmiş,gereksiz suçlamalarla polemiklerle sadece zamanınızı kaybedersiniz.önümüzdeki sınavlara bakalım
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
bakalım bugün açıklanacak mı
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
mülakat
sınav sonuçları 6 yedi ay sonra ancak açıklanabilir diye duydum . -
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@zoll13 borsacılar toplansında bı grup oluşturalım.:)bende bankacıyım
-
RE: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
merhaba mülkiyeli kardeşler umarım buradaki mülkiyelilerin hazırda işi vardır,artan iibf li oranı yüzünden hiç bir farkımız kalmadı ,okulu 3,80 le bitiren arkadaşım şuan migrosta kasiyer
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@simón-bolívar şuan halkbankası ve vakıfbankta belırsızlık var normalde şuana kadar ilanın gelmesı lazımdı.büyük ihtimal seçimlerden sonra olur
yurtlu john tarafından gönderilen son iletiler
-
@pareto06 sağol kardeşim.banka zordur yorar ,emeğin karşılıgınıda pek alamayız..kaymakamlık olursa ne ala:)
-
@zoll13 borsacılar toplansında bı grup oluşturalım.:)bende bankacıyım
-
duyumcularda geldıgıne göre sınav 70 le kapatacak sanırım ..
-
arkadaşlar sınav mülakatı aralıkta başlasa,kanımca ocak sonunca nıhaı lıste acıklanır,bazı arkadaslar mart ayı demıs ama o kadar uzamaz bence
-
@polatalemdar yok hocam trol nerden duyum alcak.gercı aldıgı bır yer var ama neyse:)
-
açıklanında sınav sonucuna bakmayıp bu foruma bakıcam, taban puan 70 ise puanıma bakarım:) ...son 4 yıldır ılk kez 70 i geçtım ,bırde kaybetmek koyar
-
sınav yarın açıklanabilir diyenleri biliyorum
-
taban puandan ziyade referans aramaya başlamak daha mantıklı sanki.sonucta cumhurbaskanının temsılcısı olacak kişiler oralara yakın olmalı.
-
sınav zordu arkadaslar , 7 yıldır bu sınavlara gırıyorum ılk kez bu kadar sacma sapan sorularla karşılaştım.attıgım 5 soru tuttu dıye 70 uzerı puan beklıyorum.ya tutmasaydı?
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@MiraKar kardeşim ben o maaşın 2 katı maaş alanları tanıyorum ama kaç yıldır kaymakam olmaya çalışıyor,mesele para değil idealist olmak, ayrıca hakım veya uzman maaşlarıyla karsılastırdıgımızda tabıkı dusuk kalıyor kaymakam maaşı, katılıyorum sana